nlc.hu
Trend

Arcára tetoválttatta a párja nevét

Lehidalsz, hova tetováltatta a pasija nevét ez a lány

Az influencer saját bevalllása szerint szereti kifejezni az érzéseit és másoknak is követniük kellene a példáját.
Ana Stankovsky

Az arctetoválás, valamint az aktuális párunk neve azok közé a tetkók közé tartoznak, melytől még a profi tetoválóművészek is inkább óva intenek. Egy influencer, bizonyos Ana Stanskovsky azonban fittyet hányt a jó tanácsokra és duplán is bevállalós volt:  november 5-én posztolta a TikTok-, illetve az Instagram-oldalára is azt a videót, melyen látható, amit öles betűkkel a homlokára tetováltatja a pasija, Kevin Freshwater nevét. 

A videó persze hatalmasat ment a közösségi médiában, közel 20 millióan tekintették meg és az influencer számtalan új követőre tett szert általa. Egy neves tetoválóművész, Kevin Paul – aki többek között olyan sztároknak is készített már tetkót, mint Rihanna, Harry Styles vagy Ed Sheeran – a brit Metro magazinnak azonban úgy nyilatkozott: amit látunk ,az átverés, a lány homloktetkója egészen biztosan hamis. 

„Igazából ez egy fekete jelölőtoll. A gép nem is működik, és nem jön ki belőle a tinta. Valójában egyetlen tű sem hatol be a bőrbe – magyarázta a szakember, aki saját maga több valódi arctetoválást is visel, így tehát ebben a tekintetben is vannak személyes tapasztalatai. – Nem ülsz ilyen arccal, amikor tetováltatják a fejed. Fáj. Ez csupán kétségbeesett próbálkozás a tetováló részéről, hogy felfigyeljenek rá, és a lány részéről, hogy több követőt szerezzen.” 

Stanskovsky azóta újabb videóban reagált a vádakra, azt állítva, hogy a tetoválása márpedig valódi.

„Magam sem hiszem el, hogy megtettem. Tudom, hogy egy kicsit őrültség. De szeretem kifejezni az érzéseimet, és úgy gondolom, hogy ha igazán szeretsz valakit, akkor ezt ki kell mutatnod – fogalmazott, majd tanácsot is adott férfi követőinek: 

Ha a barátnőd nem akarja az arcára tetováltatni a neved, keress magadnak egy új barátnőt!

A kommentelők persze feltették neki a jogos kérdést, mit tesz akkor, ha esetleg szakításra kerül sor a párjával. Erre is volt azonban válasza: „Ha szakítanánk, csak keresnem kell magamnak egy másik Kevint.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top