nlc.hu
Sztárok
Már fiatal lányként is gyönyörű volt Mikes Anna

Íme a bizonyíték! Már fiatal lányként is gyönyörű hölgy volt Mikes Anna

A Youtube videómegosztó oldalon került elő egy 12 évvel ezelőtti felvétel az akkor még szinte tinédzser Mikes Annáról.

Nem akármilyen felvétel bukkant elő a múltból Mikes Annáról, a Dancing with the Stars elképesztően tehetséges táncosáról. A videóban Krausz Gábor szerelmét szinte még tinilányként láthatjuk, a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt. 

Mikes Anna, Krausz Gábor vezető

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: TV2)

Gyönyörű tinédzser lány volt

A műsorba azért kapott meghívást a felvételen még igencsak fiatal táncosnő, mert társaival együtt mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

Ha megnézzük a felvételt, kiderül, hogy Anna már ekkor is egy igazán komoly és összeszedett lány volt, aki a műsorban elárulta, hogy azon dolgozik, hogy minél többen megismerjék a versenytáncot.

Mindezek mellett egy kis betekintést is engedett a magánéletébe, elárulta ugyanis, hogy az egész családja igazi sportrajongó. 

Nem csoda, hogy Krausz Gábornak is megakadt rajta a szeme

Hónapokig mindenki azon izgult, hogy Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna vajon egymásba szeretnek-e a Dancing with the Stars forgatásán. A páros körül hétről hétre jobban izzott a levegő, végül be is bizonyosodott a dolog: tényleg vonzódnak egymáshoz.

„Nem akarunk túl sokat megosztani a kapcsolatunk részleteiről, de annyit elmondhatok, hogy egy tündérmesében érzem magam. A rajongók szeretete, amit kapunk, például amikor fényképet vagy autogramot kérnek, nagyon megható számunkra” – nyilatkozta korábban kapcsolatukról a táncosnő. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top