nlc.hu
Sztárok

Összeköltöztek Krausz Gáborék

Már össze is költözött Krausz Gábor és Mikes Anna

Álomszerűnek írja le a kapcsolatukat a táncosnő.

Mikes Anna a Palikék Világa by Manna Három igazság legújabb epizódjában ritka betekintést engedett Krausz Gáborral közös életébe. Egymásra találásuk mesébe illő volt, a szerelmesek kapcsolata a műsort követően is álomszerű maradt. A táncosnő kamerák előtt áradozott a kapcsolatukról, elárulva, hogy már össze is költöztek – írja a Blikk.

Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing with the Stars 4. évadában – Fotó: Sajtószoba

Mikes Anna bevallotta, eddig nem szerette kiteregetni a magánéletét, de az új szerelméért a fokozott nyilvánosságot is vállalta. „Szeretem ezt az embert. (…) Ő ezzel jár együtt, ő ez a csomag” – indokolta.

Krausz Gáborral való kapcsolatát így festette le: „Álomszerű az egész, ami velünk történt. Álomszerű, mese habbal.”

Elárulta, mostanra kialakult a közös életük, mivel összeköltöztek: „Együtt élünk, ez nem titok. (…) Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk.”

A séf és a táncosnő az ország szeme láttára szeretett egymásba a Dancing with the Stars alatt. A páros körül hétről hétre jobban izzott a levegő a táncos show-műsor forgatásán. Amint véget ért a DWTS, Krausz Gábor maga rántotta le a leplet arról, hogy valóban egy párt alkotnak Mikes Annával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top