nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor bevallotta: „Tényleg több volt, mint egy tánc”

Elképesztő a kémia a táncpartnerével.

A Dancing with the Stars új évadának elstartolása óta lázban tartja a nézőket, hogy a szingli Krausz Gáborra mikor talál rá újra a szerelem. Sokan táncpartnerével, Mikes Annával boronálják össze a sztárt, akivel már a kezdetektől fogva remekül megy a közös munka. A séf nem egyszer elmondta, mennyire becsüli és tiszteli a táncostársát, akivel nagyon jó barátok is lettek a próbák során. Most szombaton újabb mesés produkcióval kápráztatták el a nézőket, mely után újra felmerült a kérdés: a páros összejött, vagy sem?  

Íme pár fotó a páros táncáról

Krausz Gábor és Mikes Anna
Megnézem
Összes kép (8)

Az előadás előtt az elképesztően felszabadult sztárséf elárulta, hogy az elvált férfiaknak szeretne üzenni a táncával, saját példáját megmutatva, hogy honnan hova lehet eljutni. A közösségi oldalán pedig már arról írt, hogy ez a produkció tényleg több volt, mint aminek látszott.

„Tegnap este tényleg több volt, mint egy tánc. Köszönjük, hogy ismét velünk voltatok és szavaztatok. Legközelebb egy mesevilágba repítünk benneteket” – írta ki vasárnap Gábor. Érdekesség, hogy Tóth Vera egy Instagram-történetben osztotta meg a rajongóival, hogy a séfnek és partnerének drukkol. 

Krausz Gábor és Mikes Anna (5)

Mikes Anna és Krausz Gábor. (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top