nlc.hu
Sztárok

T. Danny a műsorvezetésről

Rákapott a műsorvezetés ízére T. Danny: „Szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni”

Az énekes a jövőben sem zárkózna el ettől a szerepkörtől.

Megtiszteltetésnek élte meg T. Danny, hogy a Zsákbamacska műsorvezetője lett, ezzel pedig új irányt kapott az énekes élete. 

T. Danny

A Dancing with the Stars után a Zsákbamacskában próbálhatja ki magát T. Danny – Fotó: Sajtószoba

“Nekem alapvetően nem volt tervben, hogy műsorvezető legyek. Én zsűri akartam lenni, meg tudomisén… Aztán jött ez a lehetőség, és azt kell mondjam, nemcsak tetszett, hanem kaptam egy új irányt. És most már biztosan mondhatom azt, hogy én szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni. Sok ág van még, ahol kipróbálhatom magamat a tévén belül. De azt gondolom, hogy ez egy nagyon megtisztelő és hálás feladat volt, hogy ezt kipróbálhattam, és ez is érdekel most már”vallotta be a TV2-nek adott miniinterjúban.

Azt is elárulta, hogy a műsorvezetőtársával, Szentes Vajkkal és a segítőjükkel, Kárpáti Rebekával különleges hangulatot tudtak teremteni a forgatásokon. “Elképesztően jól tudtunk működni, mind a kamerák előtt, mind a kamerákon kívül is, (…) mert a való életben is ki tudott alakulni egy baráti kapcsolat köztünk, (…) ami előrevitte ezt a munkát.”

Bevallotta, teljesen új volt neki az egész szituáció, hiszen először debütált műsorvezetőként, ráadásul egy game-show-ban, és ez csupán a második tévészereplése volt. Mint mondja, a Dancing with the Stars-ban versenyző volt, itt pedig műsorvezető, ami sokkal nagyobb felelősséggel járt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top