nlc.hu
Sztárok
Újra lesz Győzike Show

14 év után visszatér a legendás reality, a Győzike Show

Csatornát vált a műsor.

Ősztől ismét nyomon követhetjük a Gáspár család mindennapjait, 14 év után ugyanis újraindul a Győzike Showértesült a Blikk. A reality azonban ezúttal nem az RTL-en, hanem a TV2-n lesz látható.

Részlet a Győzike Show-ból - Győzike és kisebbik lánya, Virág a 3. részben (2010.04.26.-i adás) - Fotó: Sajtóklub

Részlet a Győzike Show-ból – Győzike és kisebbik lánya, Virág a 3. részben (2010.04.26.-i adás) – Fotó: Sajtóklub

A csatorna megerősítette a bulvárlap információit: “A hír igaz. Visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató reality-ben”.

A Gáspár család 2008-ban - Fotó: Sajtóklub

A Gáspár család 2008-ban – Fotó: Sajtóklub

A Győzike Show 2005-2010-ig volt látható heti rendszerességgel az RTL-en. A csatorna annak idején 8 epizódot rendelt be, végül 102 rész készült a reality-ből. A tervek szerint az új széria forgatása nyáron indul, és néhány héten át napi rendszerességgel adják majd le a műsort.

A Blikk úgy tudja, az még kérdéses, hogy a Gáspár házaspáron kívül kik lesznek még láthatók a műsorban. Győző és Bea ugyanis már leszerződött, ám egyelőre nem tudni, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd. Velük jelenleg is tárgyal a csatorna.

Gáspár Bea akkor még háziasszonyként szerepelt a műsorban, azóta azonban felépítette magát: több szakácskönyve megjelent, megnyerte A Konyhafőnök VIP-t és anyagilag is függetlenné vált. “Akkoriban nem volt túl jó a megítélésem. Egyébként érdekes, hogy aki Győzit szerette, az általában engem utált, és ez fordítva is így volt. Pénzért járattuk le magunkat, évről évre többet kaptunk érte. Azt már kevésbé élveztük, amikor Győzi pánikbeteg lett. Ilyen szempontból én szerencsés vagyok, mert rólam hamar leperegnek a dolgok” – mesélte 2021-ben a Story magazinnak Gáspár Bea. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top