nlc.hu
Sztárok

Harry barátai az első perctől kezdve gyűlölték Meghant

Harry herceg barátai már az első perctől kezdve gyűlölték Meghant, és jó okuk volt rá

Meghan Markle már az első pillanattól kezdve szörnyű benyomást tett Harry herceg barátaira.

Harry herceg barátainak már az első találkozásuk után megvolt a véleménye Meghan Markle-ról. Legalábbis ezt állítja Tom Bower újságíró legújabb, Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors című botránykönyve, amely részletesen tárgyalja a brit királyi család és a sussexi herceg és hercegné ügyes-bajos dolgait. 

Harry herceg barátai már az első perctől kedve gyűlölték Meghant, és jó okuk volt ráNem értették Meghan viselkedését

A mű sok egyéb mellett kitért arra is, hogy Vilmos herceg öccsének barátai hogyan is fogadták Meghant a társaságban. Bower elárulja, hogy bár Harry hiába szerette volna, nem sikerült valami jól az első találkozás, ugyanis már mindenki körülbelül az első pillanattól kezdve ki nem állhatta az akkor még hollywoodi csillagként számon tartott színésznőt. 

A nagy találkozásra egyébként 2016-ban került sor, még jóval az esküvőjük előtt, és úgy tudni, Harry herceg 16 közeli barátját hívta meg a család Sandringhamben található rezidenciájára, amelyet a királyné péntektől egészen vasárnapig a szórakozni és ismerkedni vágyó barátok rendelkezésére bocsátott. 

A társaság legnagyobb részét Harry herceg iskoláskori jó barátai tették ki, akikkel még az Eton College diákjaként ismerkedett meg. Érdekesség, hogy a meghívottak között szerepelt Tom Inskip is, akivel számos botrányba keveredett korábban. 

A rengeteg szervezés és akarás ellenére azonban mégsem úgy sikerült a találkozó, mint ahogyan azt Harry megálmodta. Meghan jelenléte ugyanis állítólag teljesen megölte a hangulatot, sőt, egyenesen megfagyasztotta a levegőt. Bower szerint a sussexi hercegné végig gőgösen viselkedett és viselkedésével mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy semmi kedve sincs a partizáshoz. Hovatovább, ha a társaság valami olyasmi poénon nevetett, ami neki nem tetszett, akkor még durván le is teremtette őket.

Megvan a véleményük

A katasztrofálisan sikerült találkozó után a baráti társaság tagjai üzeneteket is váltottak egymással nagy megdöbbenésükben, Bower-nek pedig a tudomására is jutott egy-két ilyen üzenetváltás. Ezekben az SMS-ekben leírják, hogy nem értik, mi van ezzel a lánnyal, sőt, egyesek odáig is elmentek, hogy Harry herceget bolondnak nevezték azért, mert egy ilyen nővel jár.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top