nlc.hu
Sztárok

NTMH: feladja a versenyt Hawa?

Félő, hogy feladja a versenyt a Next Top Model Hungary egyik jelöltje

Már többször is sírva omlott össze.

A Next Top Model Hungary Hawája úgy érzi, képtelen tovább helyt állni a versenyben. A modelljelölt a Borsnak mesélt arról, miért gondolt arra, hogy kiszáll.

Hawa

Hawa a Next Top Model Hungary luxusvillában – Fotó: Sajtószoba

Kouyaté Hawa Krisztina mostanra úgy érzi, lelkileg eljutott arra a pontra, ahonnan már nem bír felállni. Múlt héten az állatos fotózás után ugyan kemény kritikát kapott Axente Vanessától, de nem emiatt omlott össze.

“A gondot az okozta, hogy hetekig távol voltam mindenkitől, nem tudtam semmit a családról, nem tudtam semmit az akkori páromról. Nagyon egyedül éreztem magam, hiába jött oda hozzám látszólag barátkozni bárki, végül mindig kiderült, hogy csak saját maguk érdeklik őket, nem én. (…) Gyakran éreztem magam kihasználva, tényleg úgy éreztem, hogy nincs más út, csak az, hogy feladom” – indokolta a bulvárlapnak a modelljelölt, aki azonban nem árulta el, hogy végül marad-e a versenyben vagy sem.

Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint 20 országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A verseny tétje hatalmas, hiszen a Next Top Model Hungary győztese elnyeri a Magyarország Következő Top Modelje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint 2 évre szóló exkluzív modell szerződéssel lesz gazdagabb Magyarország egyik legnevesebb modellügynöksége, az Icon Modell Managment jóvoltából, amely ügynökség többek között Palvin Barbarát is menedzseli karriere kezdete óta. A győztes a műsor főtámogatója, a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lehet, ráadásul szerepel majd a JOY magazin címlapján is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top