nlc.hu
Sztárok

Hawa békás fotózása a Next Top Model Hungary-ben

Félmeztelenül rohant ki a fotózásról a Next Top Model Hungary egyik versenyzője

Hawa teljesen bepánikolt.

A Next Top Modell Hungary legutóbbi adásában – amelyben Keveházi Lili esett ki – a félelemkeltő állatokkal való fotózkodás során Kouyaté Hawa Krisztina a varangyot kapta partnernek. A versenyzőre annyira rátört a pánik, hogy zokogni kezdett mindenki előtt. 

Hawán kitört a békafóbia - Forrás: TV2 / NTMH - videó

Hawán kitört a békafóbia – Forrás: TV2 / NTMH – videó

Hideg, de nem nyálkás. Nem harap. (…) Gyere, essünk túl rajta! Ezt nem lehet egész nap!” – próbálta győzködni a stylist, hogy vállalja be a varanggyal való pózolást.

Hawa végül felülkerekedett a félelmén, és hagyta, hogy a fejére ültessék a kétéltűt pár kép erejéig, ám egy idő annyira megijedt a béka ugrásától, hogy sikítozva felugrott, és kimenekült a fotózásról. Az sem érdekelte, hogy félmeztelen volt.

A zsűri elfogadhatatlannak tartotta a 22 éves modelljelölt viselkedését. Különösen Axente Vanessa illette kemény kritikákkal, mondván, ha ezt a viselkedését egy megrendelőnél csinálja Hawa, azon nyomban elküldték volna a helyszínről, amivel a karrierjét is kockáztatja.

A versenyző amúgy nem először verte a biztosítékot a viselkedésével. Legutóbb a stylistot, Kiss Márkot akasztotta ki Hawa azzal, hogy a saját tűsarkú cipőjét akarta viselni a kifutón. “Képzelj el egy Dior-bemutatót, ahová a modell a saját Jimmy Choo vagy Zara cipőjét viszi… Biztosan hazaküldik! És ha egy ilyen helyről hazaküldenek, nemhogy nem hívnak vissza, de máshová sem…” – háborgott. Korábban pedig az átváltoztatásnál hisztizett Hawa: egyszerűen nem tudta elfogadni, hogy meg kell válni a hosszú hajától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top