nlc.hu
Sztárok
Csepregi Éva elárulta fiatalságának titkát

Csepregi Éva elárulta fiatalságának titkát

Esze ágában is lazítani a Neoton Família tagjának, Csepregi Évának! Bár az énekesnő 2023. októberében töltötte be a 70. életévét, egyáltalán nem tervezi a visszavonulását, sőt folyamatosan koncertezik, nyáron például egymást érik a fellépései. Ehhez azonban az is kell, hogy mindig kirobbanó egészségügyi állapotban legyen.

Csepregi Éva (Fotó: Birton Szabolcs)

Csepregi Éva (Fotó: Birton Szabolcs)

Ez a titka a fiatalságának

Az énekesnő a Story magazinnak elárulta, hogy igyekszik nagyon odafigyelni arra, hogy ne hagyja cserben a rajongóit egy esetleges betegség miatt, így saját praktikája van arra, hogy minél inkább fitt és egészséges maradjon. 

„Szerintem a koromhoz képest jó fizikai állapotban vagyok, amire nagyon oda kell figyelnem, azok a kilók, mert befolyásolják a színpadi mozgást” – vélekedik a Neoton énekesnője, aki az egészsége megőrzésén egy természetgyógyász barátnőjével dolgozik.

Régóta hiszek az alternatív gyógyászatban, abban például, hogy a testünk jeleket küld a talpunkra, ezért a reflexológia nekem kifejezetten fontos. Ezenkívül vitaminokat szedek, és nyitott vagyok a különböző mozgást segítő tapaszokra is. Leginkább abban hiszek, hogy a hagyományos gyógyítással összekapaszkodva érhető el a legjobb eredmény, és szerencsémre a természetgyógyászom pont ezt képviseli

 

– árulta el fiatalsága titkát az énekesnő, aki mindezek mellett kiskutyájával is rengeteget sétál egészsége megőrzése érdekében. 

„Vele naponta legalább egy órát sétálok. Ezenkívül hetente kétszer gyógytornásszal személyre szabott tornagyakorlatokat végzek, a nappalimban pedig áll egy szobakerékpár is. Az 1980-as években aerobikoztam, órákig ugráltam a betonon, aminek meglett az egészségügyi következménye. Tanultam belőle, most a gyógytornásszal a talajon tornázom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top