nlc.hu
Sztárok
Csepregi Éva a botoxról

Csepregi Éva: „Megbántam a botoxot”

Soha többet nem szeretne ilyenekkel élni.

A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva már öt évtizede van színpadon, és a mai napig tömérdek koncerten lép fel. A 69 éves énekesnőn szinte nem fog az idő, ma ugyan úgy tud végig tombolni egy fellépést, mint korábban. 

Csepregi Éva

Csepregi Éva (Fotó: Schumy Csaba)

A Story magazinnak elmondta, mi fittségének a titka. 

„Heti kétszer tornázom, és van egy szobabiciklim, amit rendszeresen használok. A kutyám, Charlie miatt mindennap sétálok, ami szintén karbantartja az ízületeket. Nem mondom, néha nekem is sajog a lábam és a térdem, de amikor felmegyek a színpadra, egy csapásra elmúlik a fájdalom – magyarázta Éva, majd arról is szót ejtett, hogy a folyamatos szereplés miatt nem csak a fizikumára kell oda figyelnie, hanem a teljes megjelenésére. – Imádok enni, és hízásra hajlamos vagyok, mégsem engedhetem el magam. Odafigyelek arra, hogy ne legyen jelentős túlsúly rajtam, mert a színpadi mozgásban is korlátozna. A bőrömre is vigyázok, rendszeresen járok kozmetikushoz, szeretem a jó arckrémeket. A megelőzésben hiszek, nem a ránctalanításban. Elfogadom, ha valakinek a közérzetén javít a plasztikai műtét, de jelenleg én nem érzem szükségét. Van a homlokomon egy mélyebb ránc, amit egyszer botoxszal feltöltettem, hogy kevésbé látszódjon. Nagyon megbántam, mert olyan természetellenesen nézett ki az arcom. Szerencsére pár hónap alatt kiment a botox, azóta a frufrummal takarom el a ráncot.”

Story-cimlap

Story-cimlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top