nlc.hu
Sztárok
Szabó Simon a családjáról

Szabó Simon az édesapjáról: „A temetésén, a ravatalnál, a sírjánál ott volt mindegyik volt felesége”

Ez senkiben nem keltett rossz érzést.

Szabó Simonnak az elmúlt hónapokban elképesztő örömökben volt része. Bár tavaly nyáron elváltak feleségével, a Farm VIP forgatásán olyan közel kerültek Balogh Edinával, hogy már nyíltan vállalják kapcsolatukat

Szabó Simon

Fotó: Trenka Attila

Azonban, ahogy a legtöbb embernek, neki sem volt mindig felhőtlen az élete. A Best Podcastjében elárulta, nem mindenre emlékszik gyerekkorából, ugyanis nem volt egyszerű az élete akkoriban. 

Édesapám, Szabó Ervin többször nősült, többször vált, több nővel élt együtt, összesen hatan vagyunk testvérek. Az édesanyám volt az utolsó felesége, miközben volt barátnője is. De mi sem bizonyítja jobban, milyen fantasztikus ember volt az apám, hogy a temetésén, a ravatalnál, a sírjánál ott volt mindegyik volt felesége – az édesanyám és apám barátnője együtt sírtak. Minden évben van egy nagy Szabó családi találkozó, ilyenkor körülbelül negyvenen vagyunk. A fiam szokta mondani: ’Apa, milyen jó, hogy nekem ilyen nagy családom van.’ Nem ismerhette a nagypapáját, mert 49 évesen meghalt, de soka hasonlóság köztük. Ő is szeret a középpontban lenni, mint a nagyapja, hozzá is tud szólni mindenhez, minden érdekli, a színjátszás, a zene…” – fogalmazott a színész.

A teljes beszélgetést ITT lehet visszahallgatni. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top