nlc.hu
Sztárok
Váratlanul reagált a bántásokra Kulcsár Edina

Kulcsár Edinát nem érdeklik a negatív kommentelők, egyetlen ember kritikáját fogadja el

Az egykori szépségkirálynő elsősorban édesanyjának üzent, de külön kitért bejegyzésében mindazokra, akik kritikával és negatív jelzővel szokták illetni őt.

Kulcsár Edina kimondottan hálás minden hozzászólásért. És nem csak a kedves, támogató és bókoló szavakat köszönte meg Instagramon közzétett postjában, hanem a kritikát és kellemetlenkedést is. Mint mondja, a negatív jelzők segítenek neki abban, hogy egyre erősebbé váljon. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Leginkább viszont nem a kommentelőknek, hanem édesanyjának hálás elmondása szerint, akinek minden figyelmeztetéséből, jelzéséből sokat tanult, és aki, mint kiderült, a mai napig aktívan közreműködik lánya karrierjében, mivel Edina a mai napig vele szokta felvenni videóit, írja legutóbbi Instagram-bejegyzésében.

Az anyukák a legtöbb esetben elfogultak, de ő soha nem volt az, és szerintem az ő hozzám való hozzáállása is sokat hozzátett ahhoz, hogy mindig sikeres tudtam lenni abban, amibe belekezdtem, mert a maximumra törekedtem és azon voltam, hogy büszke legyen rám. Mindig rám szólt, ha azt látta, hogy valamiben szerinte változtatnom kell és ezért csak köszönhetek neki. A mai napig vele szoktam a videóimat felvenni és miközben ma kameráztunk, többször is elmondta, hogy most kismamaként milyen csinos vagyok és ez tőle nagyon nagy szó! ( Ezért is készült ez a fotó. ️) Nála jobban, csak én vagyok kritikusabb magammal szemben, és én azt gondolom, hogy lehetnék csinosabb is de azért ma kaptam egy kis plusz önbizalmat anyukámtól.

– írja a volt szépségkirálynő, aki G.W.M.-től második gyermekét várja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top