nlc.hu
Sztárok
Kulka János nagybácsi lesz

Jön a baba Kulkáéknál: „János nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új kis jövevényt”

A színművész nővére számolt be a gólyahírről.

Kisbabával bővül Kulka Jánosék családja. A frissen megválasztott Nemzet Színésze már alig várja, hogy megérkezzen a csöppség. A gólyahírről a 65 éves színművész orvosprofesszor nővére, dr. Kulka Janina számolt be a Story magazinnak.

Kulka János

Kulka János a Magyar Mozgókép Fesztivál veszprémi díjátadó gáláján 2022-ben – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A Kulka családban már-már hagyomány, hogy minden évben elutaznak valahova. Idén viszont még nem tudják, mikorra időzítsék a kiruccanást, Janina fia ugyanis nemsokára apa lesz. “János, ha lehet, még jobban várja a kis unokámat, mint én. Nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új kis jövevényt, aki nemsokára megérkezik a családunkba” – árulta el Janina a sztármagazinnak.

Mint mondja, az öccse mindig is imádott nagybácsi lenni, lubickol ebben a szerepben. “Velünk együtt most ő is mindent ehhez a nagy eseményhez igazít. Úgyhogy mostanában lesz mit ünnepelnünk” – mondta el Kulka János nővére, utalva arra, hogy a Nemzet Színésze elismerés megünneplése is még hátravan.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top