nlc.hu
Sztárok
Így halad Tompos Kátya kezelése

Újabb hírek érkeztek Tompos Kátya állapotáról

Próbálják megerősíteni a szervezetét, hogy leküzdhesse a betegséget.

Alig pár napja derült ki, hogy a sikeres színésznő, Tompos Kátya évek óta küzd a rákkal. 2021-ben megfertőződött a koronavírussal, miután csak nagyon lassan gyógyult, kiderült, komolyabb problémája van. A Jászai Mari-díjas színésznő a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Ezért gyűjtést szerveztek, hogy megkaphassa a megfelelő kezelést Németországban. 

Tompos Kátya

Fotó: Nagy Zoltán

Pár nappal ezelőtt arról adtak hírt, megkezdték a színésznő kezelését. A minap kollégája, Dolhai Attila a Mokkában mondta el, mit tud Kátya jelenlegi állapotáról.

Keveset tudunk, de nem is fontos ennek a részleteit ecsetelni. Segítségre van most szüksége. Mi úgy támogatjuk, hogy május 21-én lesz Szegeden egy jótékonysági koncert, sok más művész mellett az osztályunk nagy része is ott lesz, ennek az estének a bevételét természetesen Kátya kapja meg, illetve az az alapítvány, aki gondozza és segíti az ő gyógyulását. Egy ponton túl szükség volt a külföldi, a németországi kezelésekre.

Most ezeknek az ütemezése zajlik és azt várjuk, hogy valamiféle eredménye legyen. Egy-két napja jöhetett haza Magyarországra, nincsenek pontos információim, de úgy tudom, hogy arra tanítják a szervezetét, hogy ellenálljon ennek a betegségnek, valamiféle immunterápia ez. Nyilvánvalóan a kezelés után egy kicsit legyengült, el kell telnie egy kis időnek, hogy újra felerősödjön a szervezete – legalábbis ezt feltételezem, hogy az újabb konzultáció és kezelések következhessenek.

 – magyarázta Dolhai. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top