nlc.hu
Sztárok
Aurelio vállalkozásai

Nagyon pörögnek Aurelio vállalkozásai, mióta kiszabadult – óriási pénzeket szakít

Nem titkolja, jól megy az üzlet.

Aurelio a februári szabadulása után azonnal belevetette magát a munkába. Jelenleg két biznisze is fut, amivel már most milliókat kaszálhatott – írja a Bors.

Aurelio

Úgy tűnik, kezd rendeződni Aurelio élete – Forrás: Frizbi, a különkiadás / YouTube – videó

Ruhamárkáját már azelőtt elindította, hogy a bíróság elítélte volna, így azt ideiglenesen parkolópályára kellett tennie, ahogyan a sportfogadási bizniszét is, amíg a börtönben volt. Február óta viszont úgy pörögnek ezek a cégek, hogy az egykori villalakó egy köteg húszezrest lóbálva büszkélkedett el a sikereivel.

Úgy viszik Aurelio 25 és 40 ezer forintos pulóvereit, hogy már kiürült a „raktárkészlete” – dicsekedett el a közösségi oldalán, valamint azzal is, hogy sportfogadással legalább 200 ezer forintot keresett ezen a héten.

Mint a bulvárlap megjegyzi, a börtönt megjárt híresség nemcsak a ruha-, és sportfogadási bizniszéből szedte meg magát az utóbbi időben, hanem abból is, hogy létrehozta a szakítós rózsákat (egy üvegbe zárt, fekete színű virágért tízezer forintot kér el), sőt egy munkaközvetítő cég reklámarcnak kérte fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top