nlc.hu
Sztárok
A levegőben kell vonulniuk a Next Top Model Hungary versenyzőinek - lesz, aki kiborul

A levegőben kell vonulniuk a Next Top Model Hungary versenyzőinek – lesz, aki kiborul

A múlt heti extrém körülmények közötti fotózás és vonulás után a Next Top Model Hungary versenyzőire a ma esti adásban ismét újabb veszélyes feladatok várnak. 

Először a levegőben lógva kell pózolniuk szuperhősként a modelljelölteknek. Papp Gabi ennél a feladatnál összeesik, a kamerák előtt kap durva pánikrohamot – derül ki az előzetesből. A NTMH versenyzőjét ugyanis nagyon megviselte az új kihívás, szinte levegőt is alig kapott.

“Kijött rajtam, hogy Úristen! Éreztem, hogy muszáj leülnöm, mert húzott a föld nagyon. Éreztem, hogy nem birok a lábaimon állni, annyira remegtem” – magyarázta utólag a rosszullétét. Gabit az ítészek egyik, Tápai Szabina támogatta és biztatta. “Ügyes voltál nagyon! Mély levegő, minden rendben lesz. Most már lent vagy” – nyugtatta a modelljelöltet.

A vonulásos feladatnál a tériszonyosok ugyancsak hátrányba kerülnek, mivel a catwalk során a magasból kell elindulniuk a versenyzőknek. Itt is volt, aki sírva fakadt. Czibolya Nikin olyan kétségbeesés lett úrrá, hogy még a versenytársai is elszörnyedtek.

Úristen! Gyomoridegem van! Ez nagyon durva!” – fakadt ki az épület peremén állva. Hiába volt kötéllel kibiztosítva, képtelen volt a mélybe vetni magát.

A kihívásra egyébként Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti készítette fel a lányokat lelkileg és fizikailag is.

Már csak heten vannak a versenyben, amelynek hatalmas a tétje: a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top