Odalett az Ázsia Expressz színészházaspárjának minden félretett pénze

F.C. | 2024. Május 20.
Kénytelen volt hozzányúlni a megtakarításokhoz Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt.

Minden félretett pénzüket a házfelújításra költötte Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt. A 2022-es Ázsia Expresszben bizonyító színészházaspár november óta szinte megállás nélkül építi-szépíti a pomázi házukat és kertjüket. A gyönyörű végeredményt a Mokkában mutatták meg.

Kiss Ernő Zsolt és felesége, Nyári Darinka – Fotó: Sajtószoba

Többek között a 25 éves teraszukat újították fel: új burkolatot kapott és kicserélték a tetőszerkezet egy részét. “Azt gondolom, a következő 20-25 évre nagyon jók vagyunk” – jelentette ki nevetve Kiss Ernő Zsolt, aki a nejével minden pénzüket a lakásfelújításba fektette, de – mint mondják – igazán megérte.

“Ez az én családi házam, én itt nőttem fel. Ez a ház 43 éve épült. (…) Tavaly ősszel érkezett el az a pillanat, hogy a sok éve felhalmozott dolgokat kijavítgattuk, rendbe raktuk. Amit tudunk, azt mi megcsináljuk. Szeretjük nézni a saját kezünk munkáját is. Annyit dolgozunk, hogy nekünk ez a mi kis <<nyugalom szigete>>. És ha van egy kis pluszpénzük, akkor azt mindig ide költjük, hogy minél jobban tudjuk érezni magunkat” – mesélte a színésznő, aki megmutatta, hogy már a családi veteményesük is szépen alakul.

“A fűszernövényeket én gondozom. Ültettem egy csomót. (…) Sok a feladat, de nagyon szeretjük, mert minket ez tölt vissza” – tette hozzá a tavaly gigafogyáson átesett Nyári Darinka, akinek az édesanyja is velük él a nagy kertes házban.

Exit mobile version