nlc.hu
Sztárok
Kialakult a Next Top Model Hungary Top6-os mezőnye, sírva távozott a műsor legmegosztóbb versenyzője

Kialakult a Next Top Model Hungary Top6-os mezőnye, sírva távozott a műsor legmegosztóbb versenyzője

Már a döntő hete jön a modellkereső versenyben.

Nehéz dolga volt a legutóbbi adásban a Next Top Model Hungary zsűrijének, mivel a levegőben való catwalkot (9 méter magasról kellett indulniuk a versenyzőknek) egyik lány sem teljesítette, így csupán azt tudták értékelni a vonulásnál, ki hogyan mentette meg pózzal a magasban lógást. Ráadásul a levegőben való fotózás során sem mindenki tudta százszázalékosan odatenni magát: volt, aki sikított a magasban, másra remegés jött rá, ám olyan is akadt, aki majdnem elhányta magát a fotózás után.

Csodás Cintia számára véget  ért egy álom - Forrás: ntmh - videó

Csodás Cintia számára véget ért egy álom – Forrás: NTMH – videó

A heti eredményhirdetésen Csordás Cintia és Kouyaté Hawa Krisztina maradtak utoljára. Az ítészek végül úgy döntöttek, hogy Hawának adnak még egy esélyt, így a 22 éves Cintia számára ért véget a Next Top Model Hungary.

“Igazából büszkén távozok, mert szerintem zseniális, hogy a Top7-be kerültem, és nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi esélyt kaptam” – búcsúzott a zsűritől. Az ítészek között ülő divattervező, Merő Péter a következőkkel bocsátotta útjára a fiatal modelljelöltet: “Láttam a fejlődést, de ez most sajnos nem volt elég”.

A tehetségkutató egyik legmegosztóbb versenyzője – akit hétről hétre csak a zsűri mentett meg a kiesésétől – kamerák előtt bevallotta, hogy nagyon hitt a győzelmében: “Annyit mondták már a lányok, hogy túlélő vagyok, hogy már egy kicsit tényleg el is hittem, hogy talán meg is nyerhetem. Viszont tényleg nem éreztem volna fair-nek, hogy ha valamelyik másik lány megy haza, hiszen tényleg annyi esélyt kaptam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top