nlc.hu
Sztárok
Hasítanak a celebcégek: 28 milliós osztalék Rubint Rékánál, majdnem 400 milliós bevétel Rúzsa Magdinál

Hasítanak a celebcégek: 28 milliós osztalék Rubint Rékánál, majdnem 400 milliós bevétel Rúzsa Magdinál

Így zárták a tavalyi évet a celebcégek!

Mivel lassan elkészülnek a celebcégek éves gazdasági beszámolói és sokan már le is adták azt a május 31-i határidő előtt, így a Blikk szemezgetett egy kicsit Rubint Réka, Rúzsa Magdi és Kulcsár Edina jelentéseiből. 

Schobert Norbert, Rubint Réka

Schobert Norbert, Rubint Réka / Fotó: Trenka Attila

31 milliós profittal zárt Rubint Réka Alakreform Kft.-je

A tavalyi évhez képest még nagyobb sikereket ért el a Schobert család cégei közül Rubint Réka Alakreform Kft.-je.  nettó árbevétele 218 millió forint volt 2023-ban, ami az egy évvel korábbi 153 millióhoz képest közel 43 százalékos javulást jelent. A jövedelmezősége is javult, 31 milliós profit is társult mellé, amiből 28 millió forint osztalékot fizettek ki – adta hírül a lap, majd azt is hozzátette, hogy a cég alkalmazottainak száma 4-5 fő között változott, eleinte 5-en, majd 4-en folytatták a munkát a cégben. A bérekre több mint 13 milliót költöttek.

Rúzsa Magdi: nagy siker, még nagyobb bevétel

Rúzsa Magdi Plagiguel Kft. nevű cége a tavalyi évet 389 milliós árbevétellel zárta, közel 59 milliós profittal. A cégbeszámoló szerint „a 2023-as adózott eredményt osztalékként kifizeti.” A cég tulajdonosa természetesen maga az énekesnő, aki alkalmazottakat nem foglalkoztat.

Az énekesnőnek úgy tűnik nem csak a magánélete, de a karrierje is szárnyal. A 2022-es évre visszatekintve ugyanis 170 milliós árbevételt és 48 milliós profitot számolhatott el a kft., tehát gazdasági szempontból a 2023-as év 128 százalékos bevételnövekedést jelentett számára.

Kevésbé gyümölcsöző év Kulcsár Edinának

Kulcsár Edina (aki a cégadatokban a férje, Varga Márk vezetéknevét használja, azaz Varga Edinaként szerepel) három cégben érdekelt tulajdonosként, eredményei azonban korántsem olyan gyümölcsözőek, mint a korábbi években.

  • a BeautyStation Kft. 74 milliós árbevétellel zárt az egy évvel korábbi, 143 millió után, és ezúttal 10 milliós profitot realizált a cég működésével. A társaság osztalék kifizetésről nem döntött.
  • az Edina Kulcsár Kft. 45 milliót produkált az egy évvel korábbi 81 millió után, és 20 milliós profitot mutatott ki a beszámoló.
  • A Megabeauty Kft.-nek viszont tavaly nem volt bevétele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top