nlc.hu
Sztárok

Pang a biznisz? Bezárja üzletét Kulcsár Edina

Nem megy a biznisz? Újabb üzletét zárja be Kulcsár Edina

Március 31-től már nem fogad vendégeket Kulcsár Edina Szegeden lévő hajfonós vállalkozása.

Úgy tűnik, nem ment elég jól Kulcsár Edina hajfonós biznisze Szegeden, az üzletasszony fodrászata ugyanis március 31-től megszűnik a helyszínen. A szomorú hírt az üzlet Instagram-oldalán szúrtuk ki, ahol a következő sorokat írta az oldal kezelője egy 24 órán át elérhető bejegyzésben

„Kedves vendégeink, követőink! Üzletünk tulajdonosának döntése alapján a szegedi fodrászatunk március 31-től megszűnik és csak Kecskeméten működünk tovább, ezért arra kérünk benneteket, hogyha vásároltatok nálunk ajándékutalványt és még nem használtátok fel, jelezzétek felénk és visszatérítjük az árát… Megértéseteket köszönjük.” 

Hogy a kevés vendég vagy valami más áll-e a döntés hátterében, arról egyelőre nem írtak semmiféle tájékoztatást az oldalon, azonban érdekes, hogy Edina egyébként ezt az üzletet tavaly novemberben nyitotta, így egészen hamar lehúzta a rolót. 

Fotó: BraidMe and More Szeged Instagram-oldala

Fotó: BraidMe and More Szeged Instagram-oldala

Jól ment az üzlet

A vállalkozás honlapja szerint az első üzletük 2018 júliusában nyílt meg „Budapest egyik bevásárlóközpontjában”. Edina ezek után sorra nyitotta meg üzleteit Budapesten és vidéken, azonban azóta már nem ez az első üzlet, amelytől búcsúznia kellett.

„A BraidMe & More üzleti koncepció megálmodója és a cég tulajdonosa Szabó-Kulcsár Edina. Hajfonás és hajformázás mellett sminkeléssel, illetve professzionális hajápolási és hajformázó szerek, hajékszerek értékesítésével is foglalkozunk” – olvasható a weboldalon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top