nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi a nyári terveiről beszélt

Tóth Gabi: Nem várunk babát

Tóth Gabi a párkapcsolatáról is beszélt és megérti, hogy sokan szkeptikusak voltak velük szemben.

Bár felröppent a szóbeszéd, hogy Tóth Gabi és párja, Máté kisbabát várnak, az énekesnő a Vasárnapi Blikknek eloszlatta a pletykákat. „Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó” – mondta Gabi, aki onnan tudta meg, hogy ez a hír terjed róla, hogy már a boltban is megszólították, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi

Papp Máté Bence és Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Gabi azt is elmondta, hogy megérti azokat, akik szkeptikusak voltak velük szemben, ahogy azzal is tisztában van, hogy kapcsolata Mátéval felfordulást okozott. „Sokáig nem kommunikáltunk, de mindez azért történt, mert sokáig mi magunk sem tudtuk, mit hoz a jövő, ismerkedő fázisban voltunk. De utólag a rengeteg támadásért is hálás vagyok, mert nagyon összekovácsolt minket. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen durva időszakot kibírt a kapcsolatunk, akkor már minden jövőbeni nehézséget átvészelünk.

Most a közös munkára koncentrálnak, ugyanis ottalvós tánctábort szerveznek fiataloknak, ahol a néptánc mellett kézműves foglalkozások és lovaglás is színesíti a programot. Gabi emellett azt is tervezi, hogy egy mentálhigiénés szakember a zaklatás témaköréről tart majd előadást a résztvevőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top