nlc.hu
Sztárok
Leszámol Tóth Gabi a róla keringő pletykákkal

Leszámol Tóth Gabi a róla keringő pletykákkal

Az énekesnő alig várja, hogy kitárulkozhasson.

Papp Máté Bence személyében nem csak a magánéletben lelt társra Tóth Gabi. Világnézetük is azonos, és azonos célokat szeretnének elérni. Ennek jegyében hívtak életre egy nyári tábort, amit első közös gyermekükként emlegetnek.

Tóth Gabi

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.05.24.-i adás)

“Régen rendszeresen voltak közönségtalálkozók, ahol az énekesek személyes kapcsolatot alakíthattak ki a rajongókkal. Mára ez teljesen eltűnt, mindenki a közösségi médiában üzenget a másiknak. Nekem nagyon hiányzott a személyes találkozás, többek között ezért is hívtuk életre ezt a tábort. Máté már többször vett részt hasonlóban, úgyhogy ez nem ismeretlen terep a számára. Teljesen azonos a világképünk, ugyanazok a céljaink, így arra gondoltunk, mi lenne, ha életre hívnánk egy tábort, ahol a fiataloknak átadhatjuk azt az értékrendet, amiben mi is hiszünk, ami szerint élünk, ezzel létrehozva egy valódi közösséget” mesélte a BEST magazinnak az énekesnő.

Elmondása szerint a testvére, Vera is felajánlotta, hogy jön segíteni a táborba, de Máté szülei is ott lesznek. “Szóval igazi családi programnak ígérkezik ez számunkra, amiben osztozunk másokkal is” – fűzte hozzá.

Az, hogy 80-100 idegennel egy hétig együtt élnek, mindenképpen bátor vállalásnak mondható Gabi és Máté részéről. “Nem félek attól, hogy megmutassam a valódi arcomat az embereknek, sőt kifejezetten vágyom rá. Mátéval szívesen nyílunk meg mások előtt, akik valóban kíváncsiak ránk. Nincs takargatni valónk. Évek óta felülnek az emberek mindenféle pletykáknak, amik rólam keringenek az interneten, de itt végre valódi kapcsolatokat lehet építeni, és nagyon várom, hogy akik eljönnek, megismerjék a valódi arcom” – jelentette ki Tóth Gabi.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top