nlc.hu
Sztárok
Ide vezethet a nyomkövetőtől megszabadult Aurelio első útja

Ide vezethet a nyomkövetőtől megszabadult Aurelio első útja

Több, mint három hónap házi őrizet után lekerült a nyomkövető Aurelio lábáról. Egy informátor pedig megosztotta, hogy hova vezethet az első útja.

Mint arról beszámoltunk, két év után februárban kiengedték a börtönből Aureliót, aki a büntetése további részét bajai otthonában töltötte reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán. Most azonban lekerült a lábáról a nyomkövető, így újra szabad emberként élheti a mindennapjait. A Blikk információi szerint pedig első útja nem is akárhova, hanem a magyar tengerhez fog vezetni.

Aurelio Caversaccio (VV Aurélo)

Aurelio Caversaccio (VV Aurélo) Fotó: Nagy Zoltán

A realitysztárt 3 év 5 hónapra ítélte a bíróság emberrablás és egy korábbi drogügye miatt. Ebből 2 évet a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben töltött, majd jó magaviselete miatt a bíró megadta neki a kedvezményt, így Aurelio február 17-én elhagyhatta a börtönt. Most azonban végre háta mögött hagyhatja ezt a rendkívül nehéz időszakát, ugyanis vasárnap délután lekerült a lábáról a nyomkövető, visszakapva ezzel szabadságát.

„Az otthonába érkeztek a rendőrök, ők vették le a lábáról a szerkezetet. Már nagyon várta ezt a pillanatot, a követőivel együtt számolta vissza a napokat. Rendkívül hálás volt már azért is, hogy mind a két ügyében megkapta a bírói kedvezményt, és hazatérhetett, de számára az az igazi felüdülés, hogy újra szabadon jöhet-mehet az országban.”

Az első útja a Balatonhoz vezet majd, ott tölt pár napot. Több mint két éve nem látta csak a börtönt és Baját, szeretne most mindent bepótolni

árulta el a Blikknek egy informátor, a lap pedig hozzátette, hogy információik szerint még egy évig csak Magyarországon belül közlekedhet majd a Való Világ 6 győztese.

„Az elmúlt három hónapban Aurelio és a kislánya között szoros apa-lánya kapcsolat alakult ki, és ő teljesen beleszokott a szülői szerepbe. Ez idő alatt Szofi édesanyjával is közelebb kerültek egymáshoz, és már egy párként nevelik a gyermeküket. Most, hogy Aurelio szabadult az otthonából, szeretnének minél többet jönni-menni és közös élményeket szerezni mint egy igazi család. Sok tervük van nyárra” – tette hozzá a lapnak az informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top