nlc.hu
Sztárok
73 évesen döntött az örökbefogadás mellett a magyar képernyős

73 évesen döntött az örökbefogadás mellett a magyar képernyős

Németh Lajos büszkén mutatta meg a kameráknak, hogy új kis jövevényt fogadott a szívébe.

Mindenki kedvenc meteorológusa Németh Lajos 73 évesen döntött az örökbefogadás mellett. A TV2 csatornáján látható időjós ugyanis a Zabar melletti Kútágapusztán egy egyhetes szarvasborjút fogadott örökbe, akiről elárulta, hogy ha kiderül, hogy fiú, akkor Lajcsinak nevezi majd el a négylábút. Csakhogy a helyszínen kiderült, hogy kislány, így noha Lajos kezdetben még titkolózott, végül azonban elárulta, hogy minek nevezte el. 

Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

„Egy héttel ezelőtt megszületett a kis szarvasborjú. Nagyon sokáig, akkor még nem tudtuk a nevét és ahogy jöttünk idefelé, én őszintén szólva belementem abba, hogy ha fiú akkor legyen Lajcsi. Nevezzük Lajcsikának. De kiderült, hogy lány az istenadta. Meg van a név, de még nem árulom el” – fogalmazott a Mokkában.

„Nagyon szeretem a természetet, nagyon szeretem az állatokat. S ők nincsenek ám itt bezárva, csak most, a csúnya ragadozók miatt, és hogy ne kóboroljon el a pici. Most már elárulom, ő lesz Lujza. Lujzikának fogjuk hívni, csak kamera érzékeny és nem jön most ide” – tette hozzá büszkén Németh Lajos.

Via: (1), (2)

Ez is érdekelhet Németh Lajos, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top