nlc.hu
Sztárok
Akár 15 év börtönre is ítélhetik L.L. Junior, Dér Heni és G.w.M zenésztársát

Akár 15 év börtönre is ítélhetik L.L. Junior, Dér Heni és G.w.M zenésztársát

Évekre börtönbe kerülhet a korábban híres hazai előadókkal is együtt zenélő V. Bálint.

Május végén veszi kezdetét V. Bálint büntetőpere a Komáromi Járásbíróságon. A zenészre, akinek olyan előadók mellett bukkant fel a neve mint  L.L. Junior, Dér Heni, G.w.M vagy Burai Krisztián akár 10-15 évig tartó szabadságvesztés is várhat, ha bűnösnek találják. 

Rendőr bilinccsel az övén

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Korábban már beszámoltak róla a lapok, hogy 2022 októberében már lecsapott rá a rendőrség, mert állítólag a társaival rendőrnek öltözve készültek rablást végrehajtani Pozsonyban. Most a rapper a nyilvánosság számára eddig ismeretlen ügy miatt kényszerül bíróság elé állnia, melynek tényét a Paraméter szúrta ki. 

A portál közérdekű adatigénylés útján jutott hozzá a Nyitrai Kerületi Ügyészség anonimizált vádemelési javaslatához, amelyben kétrendbeli, folytatólagosan elkövetett, nagy kárt okozó csalással vádolják a nagymegyeri rappert. Az egyik, 452 ezer euróra rúgó csalást az elkövető véghez is vitte, míg a másik, 300 ezer eurós csalást „mindössze” megkísérelte.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top