nlc.hu
Sztárok
Szakíthatott kedvesével Varga Viktor

Négy év után szakíthatott kedvesével Varga Viktor: elárulta, hogy érzi most magát

Az énekes négy év együtt töltött idő után szakíthatott kedvesével, akivel korábban még a Párharc műsorát is sikerült közösen megnyerniük.

Úgy tűnik végérvényesen külön válhatott Varga Viktor és Zsembera Liliána. A rajongók akkor kezdtek erre gyanakodni, mikor két hónappal ezelőtt, mint derült égből villámcsapás eltűntek a sztárpár képei a közösségi oldalakról, most azonban az énekes is egy beszédes bejegyzést tett közzé, ami minden kétségen kizáróan alátámaszthatja a pletykákat a szakításról. 

Varga Viktor (Fotó: Schumy Csaba)

Varga Viktor (Fotó: Schumy Csaba)

Minden jel arra utal, hogy négy év után véget érhetett a pár kapcsolata, ami azért is csoda, mert az énekes és Liliána nagyszerű párost alkottak a TV2 Párharc című sikerműsorában is. Olyannyira jó volt köztük az összhang, hogy meg is nyerték a show-t. Viktor korábban így nyilatkozott a Ripostnak a helyzet kapcsán: 

„Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen.” – mondta akkor.

Élvezi az egyedüllétet? 

Úgy tűnik Viktor nem szomorkodik a szakítás miatt, ami annak fényében nem is csoda, hogy korábban azt nyilatkozta, hogy 42 éves koráig semmiképpen sem szeretne megállapodni, így még nincs elkésve. Hétvégén pedig egy olyan bejegyzést osztott meg, amiből egyértelműen az derül ki, hogy remekül elvan szingliként, jóval kevesebb az életében a konfliktus.

A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be

– fogalmazott Varga Viktor a közösségi felületén.

A Bors most felkereste az öntörvényű énekest, aki csak ennyit árult el:

„Pontosan úgy gondolom, ahogy ezt megfogalmaztam a bejegyzésemben. Ezen kívül csak annyit szeretnék elmondani, hogy jól vagyok” – fogta rövidre Varga Viktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top