nlc.hu
Sztárok
Küzdelmeiről vallott Laskai Lili, azaz Lil G: „A mélypontokról is egyedül kapaszkodtam ki”

Küzdelmes időszakon van túl Laskai Lili, azaz Lil G: „A mélypontokról is egyedül kapaszkodtam ki”

Hatalmas változáson ment át az énekesnő.

Laskai Lili, azaz Lil G 3 évvel ezelőtt kezdett el edzőterembe járni, mivel – elmondása szerint – már nagyon zavarták a pluszkilók. Kardióval körülbelül 15 kilótól szabadult meg. A fiatal énekesnő tavaly belevágott a testépítésbe. Ez az első szezonja, de már a második versenyén is túl van. Kétszer lett 4. és kétszer 5. helyezett.

Az éneklés mellett már testépítő versenyekre jár Lil G - Forrás: RTL / Fókusz - videó

Az éneklés mellett már testépítő versenyekre jár Lil G – Forrás: RTL / Fókusz – videó

“Nem lett belőle dobogó, de nagyon büszke vagyok ezekre a helyezésekre, mert voltak olyan kategóriák, ahol nagyon sokan voltunk, azért is úgy lettem 4., 5., helyezett, úgyhogy erre így, első szezonosként nagyon büszke vagyok. Igazából nem is figyeltem ezeket a helyezéseket, inkább arra vagyok büszke, hogy tényleg ott voltam, felálltam és végigcsináltam. (…) Ez az első szezon egy próba volt, hogy szeretném-e ezt csinálni hosszútávon. Mivel nagyon szeretem, ezért most már tudatosan és sokkal több akaraterővel szeptembertől már tömegelek, és jövő tavasszal már a dobogóért megyünk”nyilatkozta a Fókuszban.

A nyíregyházi énekesnő – akinek a nevét 6 évvel ezelőtt ismerhette meg az ország – bevallotta, olykor nem mentek gördülékenyen az edzések, mentálisan voltak nagyon mélypontjai is. “Az egész versenyfelkészülésem alatt szinte egyedül voltam, tehát nekem nem volt párom, nem volt senkim. Egy-két barátomon kívül senki nem kérdezte meg, hogy vagyok, szóval én a mélypontokon is egyedül mentem keresztül szinte. Voltak olyanok, hogy a kátyúval kiabáltam, hogy miért van az úton, mert épp arra mentem és belementem” – vallotta be Lil G, hozzátéve: nem éli meg kínként az edzéseket, de volt olyan, hogy sírva edzett.

Rajongóitól rengeteg dicséretet kap, de a negatív kommentek is megtalálják. “Bármit csinálok, az emberek bele fognak kötni. (…) Nagyon sokan rossz néven vették, hogy elkezdtem ezt az egészet, de én igazából mindig úgy vagyok vele, hogy az életemmel azt csinálok, amit szeretnék” – jelentette ki az énekesnő, akinek az edzőterem mostanra a második otthona lett. “Nem tudnám enélkül elképzelni már az életemet. Ha két napig nem jövök edzeni, akkor már hiányérzetem van” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top