nlc.hu
Sztárok
Moldován András vakon tett ajánlatot, mégis más Cápáé lett a befektetés

Moldován András vakon tett ajánlatot, mégis más Cápáé lett a befektetés

Elhappolták előle az üzletet.

Ínycsiklandó főzőszószokat és krémeket kínálva érkezett a Cápák elé Fehér Melinda, aki Tunki-Tunki névre keresztelt üzletét szeretné tovább bővíteni. Ehhez 10 millió forint befektetést kért a Cápák között legutóbbi adásában, 15 százalékos tulajdonrészt kínálva.

A mindenmentes, egészséges finomságokat meg sem kóstolta Moldován András, egyből meglátta az üzletben a lehetőséget és azonnal, még vakon ajánlatot tett az üzletember, akinek a szókimondása és kendőzetlen őszintesége a védjegye: a 10 millió forintot megadva, 25 százalék tulajdonrészt kért. A vállalkozó azonban szerette volna meghallgatni a többi Cápa ajánlatát is, amelyből bőven akadt.

Dr. Varga Eszter is megadta, amit Moldován András ígért, ám Sárospataki Albert is szeretett volna részt harapni a krémbizniszből. A Cápa 20 százalék tulajdonrészt kért, megadva a 10 millió forint befektetést, amelyet a kishal elfogadott. Így a Tunki-Tunki Sárospataki Albert befektetésével léphet szintet, így a Cápatársa elhappolta Moldován András orra elől az üzletet.

Az üzletember amúgy nyíltan vállalja véleményét egy-egy pitchelő üzleti ajánlata kapcsán. „Én egyszerűen annyit akarok, hogy legyen valaki, aki végre vele szemben megmondja az igazat. Mert nem erre vagyunk szocializálva, hanem arra vagyunk szocializálva, hogy megértőek legyünk, hogy sajnáljuk a másikat, de ezek rövid távú megoldások” – vallotta be korábban Moldován, aki hangsúlyozta, hogy például az őszinteség, a tényekkel való szembenézés, és a komfortzónából való kilépés elengedhetetlen a vállalkozói sikerhez vezető úton. A Cápa nem tagadja, a kudarc annak idején őt sem kerülte el: “Amikor nagyon ráveted magad valamire, és nagyon csinálod, mint ahogy én nagyon vállalkozó akartam lenni, akkor az ember gyorsan begyűjti a pofonokat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top