nlc.hu
Sztárok
Épphogy hazaköltöztek, máris odébbállna Rubint Rella és focista férje

Épphogy hazaköltöztek, máris odébbállna Rubint Rella és focista férje

Fogalmunk sincs, merre tovább... de nagyon nem akarunk itthon berendezkedni” - vallotta meg terveiket Rubint Rella a követőinek.

Igazi világjáró párost alkot Rubint Rella és párja, a focista Novothny Soma. Az aerobikoktató általában párja miatt járja a világot, Soma ugyanis évről évre másik csapathoz és országba igazolt. 

Rubint Rella (Fotó: Trenka Attila)

Rubint Rella (Fotó: Trenka Attila)

Soma 2024. június 30-ig írt alá új csapatához, a lengyel Ruch Chorzówhoz egyéves hosszabbítási opcióval, így február vége felé már ki is költözött. Rella bár még egy ideig itthon maradt mindezek után, nem sokkal később mégis követte párját. Pár hónap kint tartózkodás után viszont a napokban már vissza is költöztek. Terveikről és a hazaköltözésről pedig Rubin Réka unokahúga a legújabb videójában mesélt. 

„Egyenesen Budapestről jelentkezünk, ugyanis május 26-án, vasárnap hazaköltöztünk. A lakás brutális állapotokban van… Letelt tulajdonképpen ez a szezon Somának, lejárt a szerződése, így ismét itthon vagyunk, nem tudjuk, hova fogunk költözni, mi lesz a következő úti célunk” – tudatta a YouTube-csatornáján. 

Fogalmunk sincs, hova tovább, merre tovább, mi lesz velünk… Most itthon vagyunk, és várunk ajánlatokra, hogy Somának jöjjön valami, aztán lehet, hogy újra Lengyelországban kötünk ki, mert nagyon jól éreztük magunkat ott: jó volt a csapat, a légkör, Soma is beilleszkedett, mindenki szerette, már konkrétan félig-meddig ért lengyelül. Nagyon nem akarunk itthon berendezkedni, de még meglátjuk, hol fogunk kikötni

– fogalmazott sejtelmesen.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top