nlc.hu
Sztárok
Lelki problémáiról vallott Curtis kedvese

Lelki problémáiról vallott Barnai Judit: „Nem akarom azt mutatni és mondani, hogy minden k*rva jó, mert elfáradtam”

Már szakember segítségét is kérte problémái megoldásához Curtis szerelme, a profi kosaras Barnai Judit.

Kíméletlenül őszinte bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Barnai Judit. A csinos profi kosaras ugyanis őszintén vallott lelki problémáiról, melyek leküzdéséhez már szakember segítségét is kérte. 

Curtis (Széki Attila) és Barnai Judit (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Curtis (Széki Attila) és Barnai Judit (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Nagyon sokat gondolkoztam, vajon leírjam-e, ami bennem van napok-hetek-hónapok óta. Érdekes, milyen hosszú utat jártam be 4 év alatt, hogy megismertek engem az emberek. Rengetegszer inkább mély volt, mintsem magas ez az egész… Elkezdtem pszichológushoz járni az elmúlt időben, hogy picit segítsen, mert bár úgy érzem, erőn felül teljesítettem éveken keresztül, most mégis azt éreztem, nem megy tovább, összetörök, kell, hogy valami vagy valaki segítsen nekem.” – kezdett bele gondolatainak kifejtésébe Curtis kedvese.

„Megkérdezte tőlem a pszichológus, Judit, miért csinálja ezt magával? Elsírtam magam, mert nem tudtam rá a választ, azt mondta, kezdjen el magával törődni, tegye végre magát első helyre…” – folytatta a döbbenetes vallomást, majd arra is kitért, hogy saját magával törődnie a legnehezebb, ugyanis nem akar önzőnek tűnni.

„Nekem fogalmam sincs, azt hogy kell, mert mindig is olyan voltam, aki mindenkinek jót akart, segített bárhol, bármikor is kellettem, aztán majd ha már mindenkinek jó volt, akkor voltam úgy, hogy rendben, most akkor már nekem is jó lehet…. Agyaltam, de vajon ettől nem leszek önző?! MAGAMRA FIGYELNI, HOGY NEKEM MI A JÓ, MAGAMAT TENNI ELSŐ HELYRE??

„Rengeteg fájdalom, szenvedés, megalázás… Én, aki egy sportoló vagyok, hogy kerültem ide?? Ebbe az egészbe bele?? Erős voltam, mert azt mutattam. Közben belül megannyi tüske a szívembe’, lelkembe’. Erős vagyok, mert soha nem adok fel semmit, de most azt nem szabad feladjam, hogy én saját magamat gyógyítsam meg és tegyem első helyre, ami nekem jó! Hogy én is jól legyek!

– tört ki a sportolónőből a vallomás. 

Nem, nem akarom azt mutatni és mondani, hogy minden kurva jó… mert elfáradtam 😔

– zárta végül gondolatmenetét, melyet elolvasna többen meg is ijedtek, ugyanis arra gondoltak, hogy valami gond lehet a rapper és Judit kapcsolatában, ezért tört most ki belőle ez a váratlan vallomás, egy fekete-fehér fotóval kiegészülve. A bejegyzés a kosárlabdázó Instagram-oldalán olvasható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top