nlc.hu
Sztárok
Ciki vagy nem ciki? Kim Kardashian lányának fellépése nagy port kavart az Oroszlánkirály jubileumán

Ciki vagy nem ciki? Kim Kardashian 10 éves lányának fellépése nagy port kavart az Oroszlánkirály jubileumán

North West fellépése a Hollywood Bowl színpadán az internet népe szerint hagyott némi kívánnivalót maga után, ugyanis felkészületlen és hamiskás volt.

Szinte forrong az internet népének többsége amiatt, hogy Kim Kardashian és Kanye West közös gyermeke, North lehetőséget kapott arra, hogy az Oroszlánkirály 30 éves jubileumának apropóján rendezett koncerten felléphessen. A 10 éves kislány Simba szerepét ölthette magára a hatalmas közönség előtt. Sokan azonban egyáltalán nem találták megfelelőnek sem az énekhangját, sem pedig színpadi jelenlétét. Nemes egyszerűséggel tehát: egy csöppet sem tartották tehetségesnek. 

Kim Kardashian és legidősebb gyermeke, North West (Fotó: Getty Images)

Kim Kardashian és legidősebb gyermeke, North West (Fotó: Getty Images)

Hovatovább, a rossz nyelvek egészen addig elmentek, hogy a kislányról azt mondták, hogy édesanyja tehetségét és édesapja magamutogatását örökölte, ez pedig a színpadi teljesítményében is alaposan meglátszott. North a Hollywood Bowl színpadán, az “I Just Can’t Wait To Be King” című dalt adta elő – a közönség pedig hatalmas ovációval fogadta. Produkciójában azonban előfordult egy-két hamis hang, sokszor pedig úgy tűnt, mintha nem is tudná, hogy merre is kellene indulnia a színpadon, a mellette álló ˝zebra˝ tologatta ide-oda őt.

Habár voltak olyanok is, akik a kislány védelmére keltek, mondván, hogy még csak egy gyerek, senki se várjon tőle csodát, az előadás után mégis többen felháborodtak, miszerint North sosem kapta volna meg ezt a szerepet, ha nem lettek volna A-listás celebek a szülei. Majd hozzátették, hogy sokkal inkább megérdemelte volna ezt a lehetőséget egy olyan gyermek, aki már régóta ének- és tánctanárhoz jár, hogy valóra váltsa álmait.

A negatív kritikákat erősítik meg a családhoz közeli források is, amelyek szerint a 10 éves kislánynak nem kellett másokkal megmérettetnie magát a szerepért, ami annak köszönhető, hogy a családja jó kapcsolatot ápol a produkciós céggel, amely az Oroszlánkirály című musicalt ünneplő rendezvényt szervezte.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top