nlc.hu
Sztárok
Csípős választ adott Selena Gomez azoknak, akik párja kinézetét kritizálják

Csípős választ adott Selena Gomez mindazoknak, akik párja kinézetét kritizálják

A rajongók már olyannyira kritizálják Selena Gomez szerelmének külsejét, hogy azt már a híresség sem tudta szó nélkül hagyni!

Bár sokáig hittek benne a Selena Gomez rajongók, hogy Justin Bieber és az énekesnő újra egymásra találnak, erre úgy tűnik, már nincsen semmi esély. Az énekes ugyanis megtalálta a boldogságot felesége, Hailey Baldwin mellett, akivel első közös gyermeküket várják. Habár sokan úgy gondolták, hogy Selena örökké az elszalasztott kapcsolatukat fogja siratni, egyáltalán nem így történt. Az énekesnőből színésznővé avanzsálódott híresség ugyanis úgy tűnik, megtalálta a szerelmet Benny Blanco mellett. 

Selena Gomez és Benny Blanco (Fotó: Getty Images)

Selena Gomez és Benny Blanco (Fotó: Getty Images)

Azt tudni kell, hogy Selenára nem derült égből villámcsapásként ütött ez a szerelem, ugyanis már évek óta ismerte a producerként tevékenykedő Benny-t. Ők ketten 2015-ben dolgoztak együtt először, az énekesnő második stúdióalbumán, a Revival-on. Az albumhoz Blanco a Kill Em with Kindness és a Same Old Love című dalokat szerezte. 2019-ben pedig újra összehozta őket a sors, mikor az I Can’t Get Enough című dal kapcsán dolgoztak együtt. A nagy áttörés 2023-ban jött el a pár életében, amikor Selena Gomez visszatért a Single soon-nal. Ekkor melegedett ugyanis össze a pár.

Végül 2023. december 7-én Selena meg is erősítette a hírt, miszerint egy párt alkotnak. Az egykori Disney-sztár örömét azonban hamar beárnyékolhatták azok a bántó kommentek, amelyeket kaptak. Többen ugyanis nehezményezték a producer külsejét– sokak szerint nem jóképű – , véleményük szerint Selena ˝kaphatott volna jobbat is˝. Az a legfurcsább az egészben, hogy a legtöbb kritikát a magukat nagy rajongóknak valló internetezőktől kapják.

Nem tudom megérteni, miért van ez, ha tényleg érdeklem őket. Most vagyok a legboldogabb. Azt mondanak, amit akarnak, de sosem fogom hagyni, hogy az irányítsa az életem, mit mondanak mások. Ennyi, végeztem

– nyilatkozta Selena. 

„A saját rajongóim, akiket nagyra besülök és akik sokat formáltak rajtam, mondják a legbántóbb dolgokat nekem arról, hogyan élem az életem” – tette hozzá. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top