nlc.hu
Sztárok

Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata

8 év a hullámvasúton: Selena Gomez és Justin Bieber viharos kapcsolata

Selena Gomez és Justin Bieber mintegy 8 éven át voltak részesei egymás életének, bár a kapcsolatuk alakulását jó, ha ők maguk képesek voltak követni... Most összefoglaljuk a történetüket.

2010

2010 decemberében a 18 éves Selena Gomezt és a 16 éves Justin Biebert egy palacsintázóban látták ölelkezni. Ezt követően még mindketten tagadták, hogy együtt lennének, Bieber úgy nyilatkozott: Selena csupán az egyik legjobb barátja. A párt  ehhez képest szilveszterkor csókolózni látták a Karib-tengeren található St. Lucián.

2011

Februárban Gomez és Bieber közösen jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján, ezzel pedig hivatalossá tették, hogy együtt vannak. Ekkor indult a kapcsolatuk – kívülről legalábbis – legharmonikusabbnak tűnő időszaka. 

Selena Gomez és Justin Bieber

A 2011-es Vanity Fair Oscar-partin (Fotó: Michael Buckner/WireImage)

Az ezt követő bő másfél év a romantikázásról szólt, a színésznő és az énekes szinte mindenütt közösen jelentek meg és alig engedték el egymás kezét. Bieber egy alkalommal állítólag még egy stadiont is kibérelt csak azért, hogy szerelmével kettesben nézhessenek filmet. És persze időről időre szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy Gomez esetleg máris babát vár Biebertől. 

2012

2012 novemberében a pár először szakított. A különválás okaiként említették, hogy megingott a bizalmuk egymásban, illetve, hogy még nagyon fiatalok.

2013

2013 áprilisában jelent meg Selena Gomez Come And Get It című dala. A rajongók biztosak voltak abban, hogy a dalszöveg Justin Bieberről szól. Az énekes pár napra rá kitett az Instagram-oldalára egy fotót Gomezről, majd hamarosan törölte is azt. 

Egy decemberben készült interjújában Bieber úgy nyilatkozott: még mindig szereti Gomezt, azonban nem beszélnek egymással.

2014

A 2014-es év sem Selena Gomez, sem pedig Justin Bieber számára nem volt egyszerű. Az énekest letartóztatták ittas vezetésért, illetve megvádolták vandalizmussal, a müncheni reptéren pedig elkobozták tőle a majmát. Gomez lupus miatt szorult kórházi kezelésekre, ám az a szóbeszéd járta, hogy Bieber miatt rákapott a drogokra és elvonóra ment.

Áprilisban Gomezt már Orlando Bloommal látták Los Angelesben.

Júliusban Bieber Ibizán összefutott Bloomal, akivel alaposan összekaptak. Hogy a színész felesége, Miranda Kerr vagy pedig Selena Gomez, netán mindkettejük miatt, az nem derült ki, azonban tény, hogy Bloom lekevert egy nagyot az énekesnek.

Novemberben Bieber kavarni kezdett Hailey Baldwinnal és kikövette Gomezt az Instán.

2015

Úgy tűnt, Bieber és Gomez végképp lezárták a kapcsolatukat. Selena is továbblépett: az orosz származású német DJ-vel, Zedd-del randizgatott.

Novemberben aztán megjelent egy videó arról, hogy Bieber épp szerenádot ad Gomeznek egy hotelben. Mindebből sokan azt a következtetést vonták le, hogy újra együtt vannak. Decemberben azonban Gomezt már az egykori One Direction-taggal, Niall Horannel látták csókolózni egy szülinapi bulin.

2016

Januárban Bieber ismét Hailey Baldwinnal randizgatott, így már biztosnak látszott, hogy nincs együtt Gomezzel.

Gomez 2016 tavaszán Charlie Puth amerikai énekessel jött össze.

Augusztusra Bieber már Sofia Ritchie-vel járt, akiről több fotót is közzétett az Instagram-oldalán. Rajongói kiakadtak és rengeteg negatív kommenttel árasztották el az énekes oldalát, mire Bieber megsértődött és kilátásba helyezte, hogy törli az Instáját. Ezt már Gomez sem hagyta szó nélkül és a következő kommentet írta exének: „Ha nem tudod kezelni a gyűlöletet, akkor ne posztolj fotókat a barátnődről. Ennek különlegesnek kellene lennie kettőtök között. Ne a rajongóidra légy dühös! Szeretnek téged.” Ezzel aztán kommentháború indult az egykori szerelmesek között, mely során igen ronda dolgokat vágtak egymás fejéhez, Gomez például előhozakodott azzal, hogy Bieber többször is megcsalta őt. Selena végül a Snapchaten kért bocsánatot, Bieber pedig törölte az Instagram-fiókját.

Selena Gomez és Justin Bieber

Selena Gomez és Justin Bieber (Fotó: JB Lacroix/WireImage)

2017

Selena Gomez 2017-ben veseátültetésen esett át. Pár hétre rá szakított akkori párjával, The Weeknd-del. Néhány nappal később Bieberrel látták reggelizni, akivel aztán közösen mentek el templomba is.

November 2-án vidáman bringázgattak együtt Los Angelesben, mire felerősödtek a pletykák, hogy újra összejöttek. Másnap egy névtelen forrás a US Weekly magazinnak megerősítette, hogy Gomez és Bieber ismét egy pár. “Selena mindig is érzett még valamit Justin iránt. A barátai arra figyelmeztetik, hogy legyen óvatos” – fogalmazott akkor az informátor.

November 17-én egy Bieber egy hokimeccsen csókolta meg Gomezt, így egyértelművé vált, hogy valóban újra egy párt alkotnak. 

2018

A felmelegített kapcsolat nem tartott soká. Márciusban már arról szóltak a hírek, hogy a pár szünetet tart, hogy a lelki fejlődésükre összpontosíthassanak, azonban nemsokára minden rendben lesz velük.

Végül nem így történt. Justin Bieber Hailey Baldwin mellet találta meg a boldogságot, akit 2018 őszén feleségül is vett. Gomez magánéletéről mostanában viszonylag keveset tudni. Utoljára tavaly pletykálták, hogy újra Niall Horannel van együtt, az énekes azonban ezt cáfolta. Gomez decemberben úgy nyilatkozott, olyan partnert keres, aki “szórakoztató és nem arrogáns”.

Olvass még Selena Gomezről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top