Sztárok

Selena Gomez megvédte Taylor Swiftet

Beszólt Justin Bieber menedzserének,

Nyár végén nagy botrány volt abból, hogy Taylor Swift életművének jogait megszerezte Scooter Braun menedzser, miután megvett Swift volt kiadóját.

Kettőjük kapcsolata nem éppen felhőtlen, most pedig újabb balhé tört ki: Taylor Swift fellépett az American Music Awardson, ahol az évtized előadójának választották. A legnagyobb slágereit azonban nem adhatta elő, mert Scooter Braun jogi okokra hivatkozva jövő évig megtiltotta neki.

Swift nagy barátnője, Selena Gomez is megszólalt az ügyben, és nem rejtette véka alá a véleményét, rendesen beolvasott a menedzsernek.

„Rosszul vagyok ettől, és feldühít. Nem érdekel, ha lesznek következménye, ez a véleményem. Önzésről, manipulációról, meg hatalomról szól ez. Senki másra nincsen tekintettel. Nulla tiszteletet a barátom szavai iránt, amiket 14 éves kora óta írt a hálószobájában. Megloptad, és eltiportad korunk egyik legjobb dalszerzőjét, megfosztva a lehetőségtől, hogy a zenéjét együtt ünnepelhesse rajongóival szerte a világon”

– írta Instagram-sztoriban Selena Gomez.

Az egészen tovább csavar egyet, hogy Braun a kezdetektől Justin Biebernek, Gomez exének a menedzsere. Vagyis valószínűleg nagyon jól ismeri a sztármenedzsert.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Instagram/Selena Gomez)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top