nlc.hu
Sztárok
Opitz Barbi szexizős posztja kritikán aluli a kommentelők szerint

Opitz Barbi szexizős posztja kritikán aluli a kommentelők szerint

Áll a bál a kommentfalon, többek szerint ez már tényleg túlzás és át kellene gondolni, milyen tartalmakat tesz közzé a fiatal lány.

Kisebb botrány kerekedett Opitz Barbi közösségi oldalán az énekesnő legújabb posztja alatt. Az elmúlt időben dalai és fellépései helyett inkább magánéleti drámáival középpontba kerülő lány egyre kihívóbb tartalmakat oszt meg közösségi oldalán, ezúttal például egy testére tapadó leggingsben kezdett twerkelni, ami többeknek már nagyon is túlzóra sikeredett.

„El kellene már dönteni, hogy énekes vagy ribiszke lesz.. ez ennyire egyszerű, és nem lenne akkor ennyi negatív komment se” – írta az egyik hozzászóló a videó alá. „Így nő nem viselkedik…” – tette hozzá másvalaki a véleményét. „Barbi, te olyan gyönyörű vagy és látszik, hogy nagyon kedves is… tele vagy értékekkel, de hidd el, hogy az értékek benned rejlenek… és olyan sokan csak álmodnak arról, hogy ilyen csinosak legyenek… ne add meg az embereknek a lehetőséget, hogy így beszéljenek veled… nincs semmi értelme az ilyen videóknak” – áll az egyik legtámogatóbb kommentben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top