nlc.hu
Sztárok
Feke Pál akkor és most

Ennyit változott Feke Pál a Társulat óta

Ritkán látható, régi fotókat mutatunk a mai napon születésnapját ünneplő Feke Pálról, akit - ha emlékszel még - a Társulatban ismertünk meg jobban.
Feke Pál

Feke Pál 1981. június 6-án látta meg a napvilágot Budapesten, tehát éppen ma tölti be a 43. életévét. A színész-énekes tizenéves kora óta színpadon áll, ám az országos ismertségre 2008-ban, a Magyar Televízió, az István, a király 25 éves jubileumi előadássorozatára elindított versenyének, A Társulatnak köszönhetően tett szert, melyben elnyerte a darab címszerepét.

Negyed évszázados pályafutása során több mint 70 musical és rockopera főszerepében láthatta a közönség, olyan karaktereket játszott el, mint Jézus, a Jézus Krisztus Szupersztárban, Perón az Evitában, a Vámpírok bálja Krolock grófja, A nyomorultak Jean Valjean-ja, illetve Javert-je, Radames az Aidában, vagy épp a Mozart! Colloredója. Az István, a király főszerepe újra és újra megtalálja, de a rockopera más karaktereit, így Koppányt és Tordát is megformálta már.

Színpadi szerepei mellett televíziós produkciókban is időről időre feltűnik, szerepelt a Sztárban sztárban, az Álarcos énekesben és a Konyhafőnök VIP-ban, a Csináljuk a fesztivált!  hetedik évadában pedig zsűritagként vett részt.

Az alábbi galériában ritkán látható fotókat nézegetszhetsz a művészről, gyerekkorától napjainkig.

Feke Pál
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top