nlc.hu
Sztárok
Koltai János születésnapja

Szívszorító dolgot árult el a Szomszédok Gábor Gáborja

Koltai János hat évtized után veszítette el feleségét.

A Szomszédok Gábor Gáborja, Koltai János hét végén lesz nyolcvankilenc éves. A jeles nap idén mégsem lesz vidám, hiszen a színész hat évtized után idén először szeretett felesége, Pap Éva nélkül ünnepel – írja a Blikk.

Szívszorító dolgot árult el a Szomszédok Gábor Gáborja

A színésznő tavaly júliusban, hosszú betegség után távozott,

özvegye pedig máig gyászolja.

„Mindennap beszélgetek a feleségemmel, van róla egy csodálatos fényképem, amit magammal szoktam vinni, bármerre megyek a házban. Ha reggelizem, odateszem magam mellé a fotót, ha bemegyek a szobába vagy a konyhába, akkor is viszem magammal, illetve a kertben van egy ágy, aminek a támlájáról tökéletesen belátni az udvart, ott szoktam elhelyezni el a képet, ha kint dolgozom.

Néha még hangot is hallok, mintha megszólalna, de ez talán már csak a színészi fantáziám műve.

Még mindig úgy érzem, hogy velem van,

hiszen a házban minden egyes négyzetméter az övé, akármerre nézek, egy függöny színe, formája, egy bögre, egy fazék, minden rá emlékeztet- mesélte a színész. Koltai a Balaton mellett Ádándon él, ide költözött visszavonulása után. “Mivel a feleségem nemrég halt meg, semmiféle ünneplést nem tervezek, valószínűleg a kertben dolgozom majd” – mondta a Jászai Mari díjas színész, aki a születésnapját követő napon Budapestre utazik, ahol fiával és unokájával is találkozik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top