nlc.hu
Sztárok
Megtalálta a dugipénzét Ambrus Attila, bevitte a bankba

Megtalálta a dugipénzét Ambrus Attila, bevitte a bankba: „Jót röhögött a biztonsági őr”

Időnként kísérti a múltja.

Legendák szóltak arról, micsoda vagyont rejtett el egykor a 30 bankot kifosztó Ambrus Attila. Ezt ő sosem erősítette meg. A napokban megjelenő, Állj talpra! című könyvében – amelyből a Blikk részleteket közölt – azonban “elszólta magát” az elásott pénzről.

Ambrus Attila

Dugipénzre bukkant otthon  Ambrus Attila – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.04.10.-i adás)

“Nemrég elővettem egy régi térképet, amit már évek óta nem használtunk, és láss csodát, találtam benne százezer forintot. Csak egy baj volt, régi húszezresek voltak, amik már lejártak” – mesélte a Viszkis, aki úgy döntött, visszaváltja azokat a bankban. Bement az egyik pénzintézetbe, ahol a biztonsági őr azonnal megismerte, Ambrus pedig vicceskedett vele egyet. “Azt mondtam neki, nézze, az elásott pénzből hoztam vissza valamennyit, szeretném visszaváltani” – idézte fel az exbankrabló.

“Jót röhögött a csávó” – mesélte Ambrus Attila, hozzáfűzve: valószínűleg azért, mert amikor bankokat rabolt, még nem is voltak forgalomban húszezresek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top