nlc.hu
Sztárok
Ezt mondta II. Erzsébet az összetört Diana hercegnőnek az esküvője előtt

Ezt mondta II. Erzsébet az összetört Diana hercegnőnek az esküvője előtt

A néhai királynő komoly tanáccsal látta el Diana hercegnőt, mielőtt hozzá ment volna fiához, a jelenlegi brit uralkodóhoz.

Évtizedes titokra derült fény a brit királyi család kapcsán, és nem másra derült fény, mint egy 1981-ben történt párbeszédre Diana hercegné és II. Erzsébet között. Kiderült ugyanis, hogy mit mondott az akkor 20 éves leendő hercegnének az akkori uralkodó, a lakodalma előtt, mielőtt hozzáment volna fiához. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Bár Diana már az esküvője előestéjén összetört, ugyanis Károly megmondta neki, hogy nem szereti őt, II. Erzsébet nem ezzel a problémával kapcsolatban adott tanácsot a hercegnének. Az uralkodónő ugyanis arra vonatkozóan adott tanácsot a hercegnének, hogy hogyan bánjon az emberekkel, amikor a templomban végig vonul. II. Erzsébet arra kérte az ifjú arát, hogy miközben bevonul, nézzen rá az emberekre, akik csak azért jöttek el a székesegyházba, hogy lássák őt. Ezt a beszélgetést egyébként egy szájról olvasó szakértő fejtette meg nemrégiben a két nő között. 

De hasonló módon, szájleolvasással azt is kiderítették, hogy Károly a templomba való bemenetel előtt odaszólt leendő feleségének, és azt mondta neki: 

„Tökéletesen nézel ki.” 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top