nlc.hu
Sztárok
Friss fotó látott napvilágot Meghan Markle és Harry herceg kislányáról, Lilibet le sem tagadhatná édesapját

Friss fotó látott napvilágot Meghan Markle és Harry herceg kislányáról, Lilibet le sem tagadhatná édesapját

Meghan Markle és Harry herceg kislánya, Lilibet június 4.-én ünnepelte harmadik születésnapját. Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor-t, először egy karácsonyi üdvözlőlapon mutatták meg a nagyvilágnak, azóta azonban alig látni bármilyen fotót is a kislányról. Most azonban egy szemfüles lesifotósnak sikerült megörökítenie a kislányt, aki megszólalásig hasonlít édesapjára.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Lilibet – akinek neve miatt elméletileg a néhai királynő anno nemtetszsését is kifejezte -, vörös hosszú fürtjei miatt le sem tagadhatná herceg édesapját, profilból azonban úgy tűnik, hogy arca viszont tökéletes egyvelege Meghan Markle színésznőnek és Harry-nek. 

A nem mindennapi fotó a kislány születésnapján készült, ugyanis egy fergeteges babazsúrt rendeztek neki a tengerentúlon. Lilibet egyébként csak egyszer utazott az Egyesült Királyságba, így személyesen csak egyszer találkozott bővebb családjával. A néha királynő ekkor láthatta élőben egyedül dédunokáját és névrokonát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top