nlc.hu
Sztárok
Még otthon is odafigyel a megjelenésére Wolf Kati: "Nem jó az, ha az jönnek a lyukas tréninggatyák..."

Még otthon is odafigyel a megjelenésére Wolf Kati: „Nem jó, ha jönnek a lyukas tréninggatyák…”

Az énekesnő szerint otthon is kell valamennyire adnia magára az embernek, nem jó az ugyanis, ha teljesen elengedjük magunkat a négy fal között sem.

Wolf Kati hatalmas megújulása után egy interjú keretében beszélt arról, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy az ember igyekezzen adni magára a mindennapokban is. Véleménye szerint ugyanis ha az ember elkezd elkényelmesedni és jönnek ˝a lyukas tréninggatyák˝, az semmi jóra nem vezethet. 

Wolf Kati

Wolf Kati (Fotó: Schumy Csaba)

Mint mondta, egy bizonyos szint alá otthon sem megy, ugyanis fontosnak tartja, hogy az ember mindig próbáljon meg legalább egy kicsit adni magára.

Nyilván, most nem az van, hogy otthon is tüllszoknyában, magassarkúban, full sminkben vagyok. Normális vagyok otthon, de egy bizonyos szint alá nem megyek otthon sem. Mert szerintem ez egy ilyen ördögi kör, meg hát nem tudhatod, hogy mikor ki kopog be.

– árulta el gondolatait a Blikknek az édesanya, aki gyermekeinek sem szeretne rossz példát mutatni ebben a kérdésben. 

Óriási változáson ment keresztül

Az énekesnő az utóbbi időszakban hatalmas átalakuláson ment át, levágatta ugyanis hosszú fürtjeit.

„Egy negyvenhét éves nőnek nehéz feladat, hogy a változókort elkezdje megélni és azt valahogy normálisan, méltósággal, új dolgokat találva élje meg. Egy negyvenhét éves nő sose lesz olyan szép, mint egy huszonhét éves, ezt el kell fogadni és nem is kell arra törekedni, hogy ugyanúgy nézzünk ki. Nyilván egy hetvenéves is tud szép lenni és egy tizennyolc éves is tud nem szép lenni, hogy ha ő meg van zavarodva és nem találja a saját lelki békéjét. De a maga bájával és esetlenségével együtt a fiatalságnak van egy szépsége, egy frissessége. Persze én is arra törekszem, hogy jól legyek, egészségesen élek, rendszeresen járok edzeni, de a negyvenhét éves szépséget igyekszem megtalálni. A mai fiataloknak sokkal nehezebb dolguk van” – vallotta meg még korábban az Adom a napom műsorában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top