nlc.hu
Életmód

Levágatta hosszú haját Wolf Kati

Levágatta hosszú haját Wolf Kati. Íme a végeredmény

Január a változás időszaka. Így gondolhatta ezt Wolf Kati is.
Wolf Kati

Nemcsak új dallal, de új frizurával is jelentkezett Wolf Kati. Az énekesnő az Instagramon mutatta meg követőinek, hogy mennyire rövidre vágatta a haját. A bókok pedig elárasztották a komment részleget. Még Peller Mariann is hozzászólt a poszthoz. A műsorvezető szerint tökéletesre sikerült a változás. Volt olyan kommentelő, aki egyenesen Diana hercegnőhöz hasonlította az X-Faktorban megismert, sikeres énekesnőt. “Diana után, mint Magyarország hercegnője!” – írta.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wolf Kati (@wolfkatiofficial) által megosztott bejegyzés

 

Wolf Kati tavaly szeptemberben beszélt arról, hogy mennyire nehezen viselte azt az időszakot, amit Hongkongban töltöttek. “Úgy éreztem magam, mint aki minden pillanatban fel akar ülni a repülőre, fogni a két gyereket és vissza!” Kati végül nemcsak hazaköltözött, de el is vált. 

„Egy negyvenhét éves nőnek nehéz feladat, hogy a változókort elkezdje megélni és azt valahogy normálisan, méltósággal, új dolgokat találva élje meg. Egy negyvenhét éves nő sose lesz olyan szép, mint egy huszonhét éves, ezt el kell fogadni és nem is kell arra törekedni, hogy ugyanúgy nézzünk ki. Nyilván egy hetvenéves is tud szép lenni és egy tizennyolc éves is tud nem szép lenni, hogy ha ő meg van zavarodva és nem találja a saját lelki békéjét. De a maga bájával és esetlenségével együtt a fiatalságnak van egy szépsége, egy frissessége. Persze én is arra törekszem, hogy jól legyek, egészségesen élek, rendszeresen járok edzeni, de a negyvenhét éves szépséget igyekszem megtalálni. A mai fiataloknak sokkal nehezebb dolguk van”- mondta az Adom a napomban az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top