nlc.hu
Sztárok
Sztárok a divatiparban

Sztárok, akik villámgyorsan szakítottak a divatiparral

Az utóbbi időben több ismert ember, influenszer döntött úgy, hogy saját márkát dob piacra: ki üdítőt, ki ruhakollekciót, de az biztos, hogy ezekből nem sok éli meg a második-harmadik évet.

Sebestyén Balázs felesége, Viktória boldogan újságolta három hónappal ezelőtt, hogy saját ruhamárkát alapított az egyik legjobb barátnőjével. Volt bemutatóeseményük, több influenszerrel és ismert modellel is együtt dolgoztak, de mégis csúf vége lett a vállalkozásnak.

Viktória és üzlettársa 20 éves barátságot rúgtak fel azzal, hogy vállalkozásuk túlnőtt rajtuk, ami vitához vezethetett. A BEST magazin szerint sokkal több elfoglaltsággal járt a biznisz, mint gondolták, ez lehetett a szakítás egyik oka. Bár a barátnő nyilatkozott a lapnak, a megjelenés előtt visszavonta a megszólalását, így végül nem tudhattuk meg, hogy pontosan mi történt.

Nem Sebestyén Balázs felesége volt az egyetlen, aki saját divatmárkát dobott piacra, azonban több olyan ismert ember van, akinek bár eleinte jól működött a vállalkozása, végül mégis kudarcot vallott.

Hódi Pamela

Az influenszer nagy örömmel mutatta be saját márkáját 2018-ban, hozzátéve, ezzel teljesült egy régi nagy vágya. Másfél évvel később azonban szomorú hírt közölt: kilépett a vállalkozásból. 

 „Valóban igaz a hír, már nem vagyok a csapat tagja, közös megegyezéssel szétváltak útjaink azokkal az emberekkel, akikkel együtt elindítottuk a márkát. Hónapok óta nem veszek részt a cég működésében, a ruhák tervezésében, nem tartjuk a kapcsolatot, mindannyian jobbnak láttuk ugyanis, ha megszakítjuk az együttműködést” – részletezte egy napilapnak Hódi Pamela, majd hozzátette, nem egyeztek a nézeteik, a szakítás pedig hatalmas törés volt az életében.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi 2016-ban a volt férjével együtt indított saját ruhamárkát, bár ő már akkor bevallotta, nem ért a ruhatervezéshez.

Szabó Zsófi

Fotó: Trenka Attila

„Lesz egy közös gyerekünk, egy közös cég. Új ruhamárkát dobunk piacra, elérhető áron. Letisztult lesz, amilyen Szabó Zsófi 2016-ban. Nem vagyok divattervező, ezért áll mellettem egy szakmai csapat, amely segít megvalósítani az elképzeléseimet” – mondta akkor a műsorvezető, ám a márkának és a termékeknek azóta se híre, se hamva, ráadásul már Kis Zsolttal sincsenek együtt jó ideje.

Zimány Linda

A modell-jogász több márkával együttműködött már az évek során, ám a követői sokszor csak azt látták, hogy egyik napról a másikra nem reklámozza tovább az adott céget, hanem már egy másik márka ruháit hordja. Így történt ez nemrégiben is: piacra dobott egy letisztult, nőies, főleg feszes overallokból álló divatmárkát, ám egy ideje ezt már nem láthatjuk a közösségi oldalain. Egy ideje már egy más nevű ruhamárkát reklámoz, amit az Instagram-bemutatkozásába is kiírt.

Vasvári Vivien

Az influenszer több ruhamárkát is elindított az évek során, de jelenleg már egyikkel sem dolgozik együtt. Volt babaruhamárkája, valamint nőies, finom darabokat is piacra dobott, de mindez a múlté. 

„A márkáim két alapvető csoportra oszthatók, az egyik teljesen kézműves, egyedi abban az értelemben, hogy az elejétől a végéig figyelek rá, a másik pedig egy egyszerűbb konstrukció, ami elérhető áron kapható, és a tervezés után gyártatom valakivel. Ez most egy ünnepi kollekció, ahol a bársony van a középpontban, elegáns, csinos és meleg is” – nyilatkozta 2018-ban a luxusfeleség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top