nlc.hu
Sztárok
Drasztikusan átalakult a VV11 győztese, VV Kriszti

Drasztikusan átalakult a ValóVilág11 győztese, VV Kriszti

Alig lehet ráismerni Karnics Krisztire!

Elképesztő változáson ment át a ValóVilág tavalyi évadának győztese: eltűntek Karnics Kriszti raszta tincsei. Saját bevallása szerint immár egy felnőtt nőhöz méltó frizurája lett.

Ahogy Krisztit megismertük a 2023-as Való Világban - Fotó: Sajtóklub

Ahogy Krisztit megismertük a 2023-as Való Világban – Fotó: Sajtóklub

„Magam előtt is van egy ilyen kép, hogy még nem látom magamat kívülről raszta nélkül, de egyre jobban érzem már magaménak ezt az egészet. (…) Kibontottam magamat a hajammal együtt egy olyan életből, amiben nem feltétlenül hoztam jó döntéseket, cselekedtem jól, voltam méltó mindig magamhoz minden órában, percben. (…) Most, hogy kezdek felnőni, (…) elkezdtem megengedni magamnak felnőtt nőcivé érni, és azt, hogy ne szorongjak, hogy csinos legyek, hogy magabiztos legyek. Eddig lepleztem sokszor magamat azzal, hogy elbújtam egy raszta mögé. Egy függöny volt, amivel leválasztottam magam a társadalomról, az emberektől. (…) Én lázadok – jeleztem ezzel. (…) Ez nem feltétlenül vitt jó irányba. (…) Nagyon sok maszkulin erő is van bennem, (…) ezeket egy kicsit ideje volt letenni és finomítani, és ebben a rasztahaj-elengedés is nagyon sokat segített”magyarázta a Reggeliben  a 25 éves, egykori reality-sztár.

VV Kriszti immár rasztatincsek nélkül - Forrás: RTL / Reggeli - videó

VV Kriszti immár rasztatincsek nélkül – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Elárulta, minderre külső hatás alapján jött rá: „A legutóbbi párkapcsolatom (…) nagyon sok hibámra rávilágított olyan módon, hogy kezdjem el magamat másképp szeretni, látni, tisztelni, mint eddig. (…) Mert eddig meg kellett védenem magamat mindentől és mindenkitől, legalábbis így éltem meg az életemben, most viszont, már nem kell megvédenem magamat, mert van valaki, aki segít, aki támogat, aki egészségesebben lát, mint én saját magamat, ez egy irtózatosan jó folyamat volt, és nagyon belém ivódik az a fajta szeretet, amit kaptam és megtapasztaltam egy férfitól”.

VV Kriszti arról is beszélt, hogy a tavalyi ValóVilág-győzelem szellemileg és egzisztenciálisan is nagyon sokat segített neki: „Kiemelt egy olyan közegből, egy olyan élethelyzetből és belerakott egy másikba, amit eddig nem ismertem, mert megrekedtem azon a szinten, de tudom, hogy ott a helyem”.

Jelenleg tetoválóművésznek tanul, júliusban már hivatalos papírt is szerez: „Ez a cél, ez az álom, ami inspirál arra, hogy jobb ember legyek, hogy csináljak egy jobb életet magamnak”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top