nlc.hu
Sztárok
Ez a gyönyörű nő Balogh Levente első felesége

Ez a gyönyörű nő Balogh Levente első felesége

Csillának és Balogh Leventének három közös gyerekük született, most egy közös fotón látható a legidősebb lány, Szimóna az édesanyjával.

Balogh Leventét, a Szentkirályi Ásványvíz alapító-tulajdonosát a Cápák között milliárdos befektetőjeként ismeri az ország. A vagyonán kívül azonban sokan a családjára is kíváncsiak, miközben az üzletember ritkán beszél a magánéletéről.

Első feleségével 1996-ban házasodott össze, majd ebből a kapcsolatból három lányuk született: Szimóna 29, Tiffany 26, Szofi pedig 16 éves. Első házassága után húsz évvel újra megnősült, Brigittával 2016-ban mondták ki a boldogító igent. 52 évesen pedig újra édesapa lett, második feleségével is született egy közös gyerekük, Levi.

Balogh Levente

Balogh Levente (Fotó: Viasat3)

A befektető óvja a privát szféráját, feleségét is csak egyszer mutatta meg, előző párját pedig nagyon régen lehetett látni. Legnagyobb gyereke, az Ázsia Expresszben is feltűnt Balogh Szimóna most egy közös fotót tett közzé a közösségi oldalán, majd az édesanyjánál, Csillánál is megjelent néhány kép, vette észre a Blikk.

Szimi és édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra, ráadásul Csilla jó néhány évet letagadhatna a korából. Bár gyermekei apjával már nincsenek együtt, úgy tűnik továbbra is jó viszonyt ápolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top