nlc.hu
Sztárok
Komoly összeggel verték át Molnár Anikót

Komoly összeggel verték át Molnár Anikót: „Nem hagyom annyiban, vissza akarom kapni a pénzem”

Óriásit csalódott az egykori Nagy Ő-ből lett OnlyFans-modell.

Molnár Anikó többszöri figyelmeztetés után sem kapta vissza egykori jó barátjától a kölcsönadott pénzt, ezért úgy döntött, a rendőrséghez fordul – írja a Bors.

Molnár Anikó,

Molnár Anikó önzetlenül kisegítette egy barátját, ő viszont átverte – Forrás: Hal a tortán – videó

Május elején annyira kiakadt az egykori reality-sztár, hogy hirtelen felindulásból a közösségi oldalán „üzent” az illetőnek, aki csak hitegette, hogy visszaadja a pénzt. A poszt csak pár percig volt látható, ugyanis a férfi kérte, hogy azt törölje. Molnár Anikó eleget tett a kérésének. Azonban most újra látható a poszt, mert azóta sem látott egy fillért sem.

“Több százezer forintról van szó, és most már csak azért sem fogom hagyni, amiért ennyire inkorrekt módon járt el velem szemben. (…) Számomra már nem a pénz összege a lényeg. Sokkal inkább arról van szó, hogy óriásit kellett ismételten csalódnom. Rájöttem, hogy hazugsággal csalta ki tőlem ezt a pénzt” – fakadt ki a bulvárlapnak az egykori Nagy Ő-ből lett sikeres OnlyFans-modell.

Úgy döntött, ad még egy kis időt az egykori barátnak, de ha nem kapja vissza a pénzét, a hatóságokhoz fordul. “Még ezt a hónapot megvárom, és amennyiben nem történik semmi, megyek a rendőrségre” – árulta el Molnár Anikó, aki arra jutott, hogy a jövőben sokkal óvatosabb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top