nlc.hu
Sztárok
Béranya hozta világra Naomi Campbell gyerekeit

Naomi Campbell elárulta, ki hozta világra a gyerekeit

A szupermodell 50 éves volt, amikor a kislánya megszületett, tavaly pedig újra édesanya lett.

Naomi Campbell egy évvel ezelőtt, 2023 júniusában jelentette be, hogy megszületett a kisfia. Az akkor 53 éves szupermodell ezzel kétgyermekes anyuka lett, hiszen két évvel korábban, 2021-ben világra jött a kislánya.

Bár a pletykák szerint Campbell mindkét gyereke béranya segítségével született, a szupermodell eddig erről semmit sem árult el. Most a The Timesnak adott interjúban szűkszavúan elismerte, hogy mindkét gyerekét béranya hozta világra.

Naomi Campbell modell, színésznő érkezik a Furiosa: A Mad Max Saga című film vetítésére a 77. Cannes-i Filmfesztiválon a dél-franciaországi Cannes-ban 2024. május 15-én

Naomi Campbell modell, színésznő érkezik a Furiosa: A Mad Max Saga című film vetítésére a 77. Cannes-i Filmfesztiválon a dél-franciaországi Cannes-ban 2024. május 15-én (Fotó: Valery HACHE / AFP)

Születésük óta féltve őrzi a gyerekek magánéletét, még a születésnapjukat és a nevüket is titokban tartotta, bár a kislányával a Vogue címlapján pózolt. A friss interjúban beszélt arról is, hogy aggódik a jövő miatt.

„A gyermekeim jelentenek nekem mindent. Emiatt félelemmel tekintek a jövőbe – mondta Campbell. – Egy jobb világot remélek a gyermekeimnek. Ők 110 százalékban a legfontosabbak számomra. Ott kell lennem az első iskolai napjukon.”

Naomi Campbell 15 évesen kezdte a karrierjét egy fotózással, amit anyaként már más szemmel lát. „Nem biztos, hogy hagynám, hogy 15 évesen elkezdjen dolgozni. Ez egy könyörtelen világ” – utalt a hároméves lányára.

(People, Hello Magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top