nlc.hu
Sztárok
Színpadra felhívott magyar lány gitározott Yungblud koncertjén

Színpadra felhívott magyar lány lopta el a show-t Yungblud koncertjén

A Betti nevű rajongó úgy gitározott, mintha az egész turnét együtt tolták volna Yungbluddal.
Betti, egy magyar rajongó gitározik Yungblud budapesti koncertjén

Dominic Richard Harrison, a Yungblud művésznéven ismert 26 éves, világhírű énekes-dalszerző tavaly már nagy sikerű koncertet adott a Sziget Fesztiválon, június 9-én pedig a Budapest Parkban lépett fel.

A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, és a fellépésnek volt egy egészen különleges része: Yungblud felhívott egy fiatal magyar lányt a színpadra, aki ezután még a zenész gitárján, a világsztárral együtt adhatta elő a fleabag című Yungblud-slágert.

A Universal Music Hungary által közzétett videón látható, hogy a lány felmegy a színpadra, majd megölelik egymás Yungbluddal. Ezután az énekes megkérdezi a nevét, kiderül, hogy Bettinek hívják, a közönség ovációban tör ki, majd Yungblud a lány nyakába akasztja a gitárját, Betti pedig úgy játssza a dalt, úgy mozog a színpadon, mintha az egész turnét együtt tolták volna.

@universalmusichungary Szia Betti, egy fél világ odáig van érted! ❤️ #fleabag #yungblud #hungary @yungblud ♬ eredeti hang - Universal Music Hungary

„Szia Betti, egy fél világ odáig van érted!” – olvasható a videó alatt, amivel csak egyetérteni tudunk, ez nagyon menő volt!

(Kiemelt kép: TikTok/universalmusichungary)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top