nlc.hu
Sztárok
Hiába pályázik civil állásokra Molnár Gusztáv, rendre elutasítják

Hiába pályázik civil állásokra Molnár Gusztáv, rendre elutasítják: „Arra hivatkoznak, túl híres vagyok ahhoz, hogy náluk dolgozzak”

Életközépi válságban van az elvonót megjárt színész.

Hatalmas változáson megy keresztül Molnár Gusztáv. Mint a Blikk írja, a korábban alkoholproblémával küzdő színész úgy döntött, a kezébe veszi életének irányítását, a környezete számára is bebizonyítva, hogy jó úton halad a gyógyulásban. Egyrészt összeköltözött a párjával, Dorinával, másrészt pedig munkalehetőségek után nézett. Jelenleg ugyan vannak fellépései Szlovákiában, de ahhoz, hogy megéljen, civil munkákkal is próbálkozik. Ezekre az állásokra való jelentkezését azonban rendre visszautasítják.

Molnár Gusztáv

Új életet kezdett Molnár Gusztáv a rehab után – Forrás: Facebook / @molnar.gusztav

“Egyfajta életközépi válságban vagyok, (…) ami abból fakad, hogy érzem: elég stabil vagyok már ahhoz, hogy csináljak valamit, de még nem tudom, pontosan mit. (…) A tévécsatornák még szeretnének egy kicsit várni, mielőtt bizalmat szavaznak nekem. (…) Az utóbbi időben sokat kísérleteztem civil munkákkal is, ám ott (…) miután a munkaadó rájött, hogy az a Molnár Gusztáv vagyok, aki a lapokban szerepel, elutasították a jelentkezésemet arra hivatkozva, hogy túl híres vagyok ahhoz, hogy náluk dolgozzak, mivel ők nem kérnek a médiafelhajtásból” – mesélte a bulvárlapnak a Drága örökösök egykori sztárja, aki kertrendezéssel és hamburgersütéssel is megpróbálkozott, de nem járt sikerrel.

“Most úgy néz ki, hogy én szervezek majd egy kulturális rendezvényt, illetve a saját előadásaimra koncentrálok” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top